Mene: Pyhimys, DJ Kridlokk ja Tuuttimörkö Tokoinrannassa

Tulevana perjantaina nautitaan suomiräpin suloisista lyriikoista Hakaniemen Huvila-teltassa.

Kuva: Tero Ahonen

Suomiräppi ja Tokoinranta ne yhteen sopii, ainakin perjantaina 26. elokuuta, kun Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa järjestetään odotetut räppibileet. Teltan lavalla esiintyy viime vuonna Pettymys-albumin julkaissut suomiräpin konkari Pyhimys, joka paluusooloalbumillaan ylsi kiinnostavien hiphop-julkaisujen joukkoon. Pyhimys on tuttu myös Teflon Brothersin ja Ruger Hauerin riveistä.

Illan kotimaista hip hop -linjaa vahvistavat undergroundin vahvuusto DJ Kridlokk & Tuuttimörkö. Marraskuussa 2014 julkaistu Kriddlokin Mutsi-albumi keräsi viiden tähden arvosteluja ja nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistauksen hopeapaikalle. Tuuttimörkö puolestaan tavoitti vuonna 2013 julkaistulla debyyttisooloalbumillaan virallisen listan pronssisijan.

Keikalla nähdään myös Pyhimyksen albumilla vieraillut Yona, ja jännitystä iltaan tuo julkaisemattomat yllätysesiintyjät.

Ikäraja Huvilaan on 18 vuotta, mutta alaikäiset fanit pääsevät fiilistelemään suomiräppiä jos huoltaja on mukana. Keikat alkavat kello 19, mutta ovet avataan jo 17:30. Liput maksavat 27,50 euroa. Huvila-telttaan voi konserttilipun lisäksi ostaa myös Eväs- tai Päivän menu -lipun ennakkoon. Eväs-lipulla saa valita kolmen vaihtoehdon menusta eväspaketin alennettuun hintaan 10,50 euroa. Päivän menu -paketin ostaja saa 35 euron arvoisen menun nautittavakseen, ja se tarjoillaan erillisessä teltassa Huvilan alueella. Päivän menu tarjoillaan ennen konserttia kello 17:30-19 välisenä aikana. Tarvittaessa erikoisruokavaliot otetaan huomioon. Lisätietoja menuista löytyy Huvilan infosivuilta.

Pyhimys, DJ Kridlokk & Tuuttimörkö ja Yona Huvila-teltassa perjantaina 26. elokuuta kello 19. Ovet auki 17:30. Liput alkaen 27,50 € Ticketmasterista.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi