Ysärin legendaarinen 10th Floor -yökerho palaa kaupunkiin, mutta vain yhden illan ajaksi

Kaupungin kuumimpiin menomestoihin ysärillä kuulunut Kymppi avattiin vuonna 1996. Nyt se palaa takaisin, 20 vuotta myöhemmin.

Kuva: refresh(PIX) / Fotolia

Ysärillä Helsinki oli täynnä toinen toistaan kuumempia menopaikkoja, joista ei ole nähty enää vuosiin jälkeäkään. Muistatko Arkadian, Sodan tai 10th Floorin? Jos muistat, tässä on sinulle ilouutinen: legendaarinen Kymppi tekee 20-vuotisjuhlansa kunniaksi paluun! Tosin vain yhdeksi illaksi.

10th Floor avattiin Sokos Hotel Vaakunan kymmenenteen kerrokseen tammikuussa 1996. Samana vuonna se sai Pääkaupunkiseudun Talousuutisten kaupungin parhaan menopaikan palkinnon. Vuonna 1999 Cityn Ravintolaäänestyksessä 10th Floor ylsi kuudennelle sijalle, mutta putosi edellisen vuoden kakkossijasta roimasti. 2000-luvulla ravintolatila saneerattiin ja se sai nimekseen ravintola Loiste.

Kymppi palaa siis kaupunkiin yhdeksi illaksi 5. marraskuuta. Facebook-tapahtumaan 28.10. mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan bilepaketti, joka sisältää majoituksen ja etkot Original Sokos Hotel Vaakunan sviitissä, ilmainen sisäänpääsy bileisiin jonon ohi ja virkistävää juotavaa.

10th Floor is Back, 5.11. klo 22-04.  

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi