Mene: Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät miehille ja naisille

Uimista ja kevythoitoja historiallisessa miljöössä? Täydellistä.

Kuva: Yrjönkadun uimahalli / Facebook

Yrjönkadun uimahalli Helsingissä on Suomen ensimmäinen julkiseen käyttöön tarkoitettu uimahalli. Vaikka sisään pääsee vain kertamaksun hinnalla, jää se liian monelta kaupunkilaiselta kokematta, koska sinne ei tule mieleen mennä. Sisältä upea, tunnelmallinen halli on ehdottomasti näkemisen (ja uimisen) arvoinen, ja nyt sinne menoon on taas yksi syy lisää: suositut hemmottelupäivät. Koska hallissa on erikseen naisten ja miesten vuorot, ovat päivät myös erikseen miehille ja naisille. 

Naisten hemmottelupäivät järjestetään 7. ja 11. joulukuuta, miesten 15. joulukuuta. Sisään pääsee normaalin sisäänpääsyn hinnalla, ja tarjolla on tunnelmavalaistuksen ja -musiikin siivittämää saunomista, uintia, vesijumppaa ja vesijuoksukoulua, ja lisäksi tietysti sitä hemmottelua: lyhyitä kevythoitoja, kuten hierontaa, kasvoihoitoja ja kulmakarvojen siistimistä ja värjäystä viiden euron huokeaan hintaan. Hoidot on tarkoitettu ainoastaan hemmottelupäivinä uimaan ja saunomaan tuleville asiakkaille. Hemmotteluhoidoissa on käteismaksu, ja ajanvaraus on hemmottelupäivinä paikan päällä.

  • Hemmottelupäivä naisille 7.12. kello 13 alkaen. 7.12. Syvän veden vesijumppaa kello 13.30–14.00 ja kello 18.45–19.15 sekä vesijuoksuopastusta klo 14.15–15.00 (vesijumpissa ja vesijuoksuopastuksessa on uimapukupakko).
  • Hemmottelupäivä naisille 11.12. kello 11 alkaen. Toinen kerros aukeaa kello 13. 
  • Hemmottelupäivä miehille 15.12. kello 13 alkaen. Toinen kerros aukeaa kello 13. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi