Vituttaa.!!

  • Jatuli

Kirjoitin juuri elämää pidemmän merkinnän, kun tämä idiootti kone tekee temppuja ja kadottaa sen!

Nukuin pitkän yön edellisyönä. Töissä en saanut kuitenkaan mitään aikaiseksi. Koko ajan tuli keskeytyksiä ja mieleen tuli hoitamattomia pikku asioita. Kahvitauolla työkaverit kertoivat, mitä aikoivat tehdä pääsiäisenä. Minä totesin ehkä lähteväni Rukalle. Kaikkilla tuntui olevan suunnitelmat kuosissa, mutta minun aivan puolitiessä.

Kotimatkalla poikkesin Alkossa. Pihalla joku pultsari kovasti pyyteli ostamaan hänellekin, mutta oli tyly ja menin ohi sanomalla kiitos, mutta ei kiitos. Ostin muutaman keskihintaisen punkun. Kotiin päästyäni äkkiä piilarit silmiin ja uima/salivaatteet reeppuun ja suunta kohti uimista! Punttitreeni maistui ja meinasin oksentaa. Mulla ei ole vaihtoehto väliltä on tai off, mikä olisi kyllä monesti helpompaa. Onneksi uiminen ja saunominen rentoutti hieman.

Kotiin tullessa päätin lähteä makuunin. Koska aurinko oli laskemassa, ajattelin kiertää rannan kautta. Kävelin ohi paikan, jossa oli ollut kioski. Tuossa kioskissa oli ensimmäinen tyttöystäväni töissä. Kävin siellä lukemassa pornolehtiä...;) Kioski oli purettu. Kulman taakse päästyäni vastaan iski hyytävä puhuri, mikä ei ollenkaan ole yllättävää tässä kaupungissa. Onneksi en ole mikään hankisääski, joka olisi lentänyt siitä persiilleen. Harmitti vain, että tuli laitettua päälle vain fleece, sillä jäädyin muutamassa sekunnissa. Kaupunki oli autio kuin ydinsodan jäljiltä, missään ei ristin sielua.

Makuunissa ei tietenkään ollut Kummisedän ykkösosaa, vain kakkonen ja kolmonen. Joku oli kuulemma nussinut sen ykkösosan. No, vuokrasin pari leffaa. Jonotin ainoalle kassalle. Kaikki kaipaamani ihmiset olivat siinä jonossa! Ollessani toisena jonossa, tuli toiselle kassalle myyjä, mutta en päässyt siihen kun edessä oli joku iso kori. Tietysti myös joku asiakasrekisteriohjelma oli uusittu, eikä tietojani löytynyt koneelta.

Kotona Elvis soimaan ja punkku auki. Nyt mieli on jo paljon paljon parempi. Ehkä sitä vain vitutti tämä ysinäisyys...

Munarikasta pääsiäistä!

Kirjoitettaessa soi Elvis

4 kommenttia

Anonyymi

6.4.2007 04:08

Tuttu juttu toi merkinnän kadottaminen. Itselläkin onnistu tänään(tarkkoja jos ollaan niin eilen) ensimmäinen merkintä katoamaan taivaan tuuliin..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

6.4.2007 10:41

Jep, kettu kuittaa. Yksinäisyys on suoraan sanottuna perseestä. Aina se ei haittaa mutta välillä nakertaa sitten senkin edestä.

Mukavaa pääsiäistä, missä sen sitten vietätkin!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Julia1978

6.4.2007 14:22

Eipä voi muuta kun liittyä kerhoon, siis tuon yksinäisyys-vitutuksen suhteen. Iskee mulle yleensä sunnuntaisin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus