Nyhverö.

  • kathrin

Kiihkeää puhelintouhua, koko päivä, ja ilta. Moon jutellu raksun kanssa ja selvitelly asioita. Riideltiin koko eilinen, turhista asioista, ja tottakai mä menin sanomaan ihan kamalia asioita. Vaikka riita alko ihan tyhmästä, kaikki räjähti käsiin, me oltiin molemmat stressantuneita, väsyneitä ja turhaantuneita. Kauhistuttava ilta. Molin ihan rikki, väsyny ja mua ahdisti ehkä enemmän ku ikuisuuksiin.

Sillä hetkellä kun tajusin että mitä mä voin menettää, ymmärsin myös mitä kaikkea mulla on, ja kuinka paljon raksuke ja meidän touhu mulle merkitsee. Mun täytyy yksinkertasesti kasvaa, aikuiseksi, ihmiseksi. Ajatella joskus, edes vähän, olla vähän itsenäisempi, mun tarttis osata arvostaa itteäni, ja luottaa ihmisiin. Saa kattella.

Raksu soitti taas hetki sitten ja ilmoitti tulevansa lauantaina. Se pyysi anteeksi uudenstaan, monta kertaa, ja niin pyysin minäkin. Mä haluan olla sen.

The Grand essentials of happiness are: something to do, someone to love, and something to hope for.

Ps. Asiasta anaalitapikkeeseen. Hävittäny 3,2kg viikon sisällä !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus