Raw!

  • kathrin

Mua ei vituta! Ainakaan ihan hirveesti. Joku onnistu varmasti terästämään mun lounas-teen mielialalääkkeillä, ruoholla tai jollain muulla mukavalla! Tänään on oikeastaan tapahtunut vaikka mitä mukavaa. Mulle ilmotettiin tänään kahdesta uudesta työstä, ensimmäinen on sangen mielenkiintoinen, mä oon nykyään tyttöystävä :O! En joku jota Rinssi tapailee. Mä oon sen pupu, norsun kokonen, mutta pupu kummiski.

Mä löysin vähärasvasta juustoa, 8% rasvaa, ja se oli vielä hyvin hyvää, lähikauppaan tuli taas lisää ramlösaa ja mä tajusin olevani rikas opiskelija. Joulukuun rahoista on vielä paljon jälellä, ja huomenna tulee uurestaan hynistä, laskujen jälkeen mulle jää aika perkeleesti, joten mä kipittelin ilosena tohon naapuritalossa sijaitsevaan tatuaatioliikkeeseen ja varasin ittelleni taas neulomisajan, wehoo :D!! Viimekerralla parantelin nuo kaks vaahteranlehteä näteiksi, ja nyt ensi kerralla muhun neulotaan neljä lehteä lisää. Ehanaa.. Krr, krr...

Koulussa menee hyvin. Mulle soitettiin tänään yhdestä työpaikasta ja mä alan todennäkösesti tekeen taas yöduunia, 1 - 2 yötä viikossa, ma-hainiota! Sillon mä oon todellakin hyvin rikas opiskelija joka voi käydä neulottavana vaikka kerran kuussa, woorehay!

Moon lenkkeilly ku hullu tänään, siivonnu, pessy pyykkiä ja touhunnu kouluhommien parissa. Sitten jossain vaiheessa mä tajusin olevani vitun spesiaali. Mun älykkyys on huippuluokkaa (vaikkei useimmiten uskois), mä oon kovin söpö, hauska, mukava ja hyvin hurmaava. Mun poikaystävä saa todellakin olla tyytyväinen. Toki mussa on toi 548-kiloa ylimäärästä läskiä, mutta moon silti ihana. Ja mie työskentelen läskinhävityksen parissa päivittäin. Ny kylpyyn. Lasi viiniä, naamio ja volbeat soimaha.

Aivoissa soi http://www.youtube.com/watch?v=xufDtcS1b4w -ja mua naurattaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus