= empaattinen ihminen =

  • ZOMQandBarbieQ

Empatia on eläytymistä toisen ihmisen asemaan -tätä ihmiset nykyään harrastavat katsomalla televisiota, mutta voivat silti paskat välittää kadulla makaavasta verisestä miehestä tai vaikkapa lastensa todellisista tarpeista keskittyessään esimerkiksi lempi televisiosarjansa katsomiseen-empatiaa?

Multimedian tiedotus:"Ihminen käyttää aivojen kapasiteetistaan alle 20%"
Lapsi kysyy: "MIKSI ?"

Multimedia on suurin hallitsija ja siihen käytämme
aivokapasiteettiamme. ihmiset aivopeseytyvät typeryksiksi ja unohtavat ajatella omalla tavallaan -taantuvat. ihmisten mielikuvitus ja todellisuuteen käytettävä
"eläytyminen" tuntuu olevan vain joittenkin vihreitten arvojen , fanaatikkojen yms. marginaaliryhmän herkistelyä, jota pidetään järjettömänä käyttäytymisenä
tai sitä hävetään. Esim. aikuisen miehen itkeminen on kauheata. Minusta ihminen joka ei osaa itkeä ja muutenkaan näyttää tunteitaan on enmmän kuin säälittävä.

Täällä puhutaan , että joillakin ihmisillä on empatiaa ja joillakin ei ole sitä.
Se jolla ei sitä ole, sen ehkä kannattaisi opetella sitä taitoa. Syyllinen löytyy kaikkein helpoiten katsomalla peilikuvaansa -tiedän sen kokemuksesta.

Syyllistäminen, häpeä ,vihanlietsonta, kansankiihotus, hysteria, pelko
ovat kanavoimattomina ja tiedostamattomina monissa meissä -sen ymmärtää jos tajuaa olla empaattinen. empatiaakin käytetään väärin kun halutaan kiinnittää ihmisten huomio muuaalle tai vaikkapa rahan ryöväämisesä. Median vastuunkantokyky suhteessa sen valtaan on naurettavan pientä paitsi, että se ei ole naurettavaa vaan vastuutonta.

VALTA/VASTUU

Ihmiset nykyään "kasvatetaan"/opetetaan niin, että he saavat yhteiskunnalta apua ongelmiinsa ja vastuuta ei tarvitse kantaa. Yhteiskunta kyllä huolehtii kaikesta jotta aikuisuuteen tähtäävä elämä saa pysyä edelleen pois muodista. TUNTUU SILTÄ,että mitä vaan saa tehdä hetken mielijohteesta ja elämä on oikeastaan paremminkin eläytymistä taikka elämyksillä mässäilyä.Meitä ihmisiä "ymmärtävä" yhteiskunta on rakennettu niin, että kenekään ei tarvitse huolehtia välttämättä seurauksista ja ihmiset voivat jatkaa lapsena olemista lopunikäänsä
-yhteiskunta huolehtii vastuunkannosta. (infantilismi)
Perheen perustaminen ja aikuisuuteen tähtäävä elämä ei ole juurikaan ihannoitua, vaan jalustalle nostetut ihmiset jotka eivät oikeastin ole kaikki yleisneroja tai muita jumalallisia joitten mielipiteet vaikuttavat kuin koulussa opiskelisi -kuuluisat ihmiset ovat lasten roolimalleja ja varttuneempien "guruja".

Ihmisen sisäinen dialogi/KOULUTUS
KOULUTUS vs. Ihmisen sisäinen dialogi
M A A I L M A N Ä Ä N I

Mediahakuisuus luo politiikkaa ja politiikot elävät median ehdoilla.

Media tai multimedia on kuin iso elävä nukketalo taikka nukketeatteri joka lapsenomaisesti pakenee vastuuta esimerkiksi viihteeksi verhoutuneena. Multimediankäyttäjä on pahin narkkari minkä tiedän.

Tunnen itseni monasti huijariksi -en niinkään diileriksi.

En voi syyttää kuin itseäni, sillä en tiedä millä tämän kellekkään muullekkaan voisi siirtää -syyllisyyskö viimeistään herättää tajuamaan toimia oikein.
YHTEISKUNTA/YHTEISÖ ei ole velvollinen ottamaan kantaa vastuuttomasta käyttäytymisestä:)

MIKÄ YHTEISKUNTA????MULTIMEDIA???TAJUNTA

Todellinen yhtyeiskunta toimii työnteon merkityksen perheitten elättämiseksi ja kollektiivisén hierarkian palauttamiseksi, että saisimme kantaa vastuusta oman osamme.

Nykyään ihmisille pitää puhua ja kirjoitaa kuin lapsille
-vai luulenko vaan

TOIVON

Vallala oleva henkinen laiskuus näkyy kaikkialla ja se on turhauttavaa. Se näkyy muummuassa visioitten puutteena ja ajatusmallien kloonauksena, kärsimättömyytenä, valitteluna, syyttelynä, ajattelemattomuutena jne.
ihan "taiteilijananakin" ja mediasaasteen tekijänä vituttaa kuinka helppolla joutuu itsensä päästämään sen takia, että suuri "yleisö" tajuaa viihtyä tai ei ahdistu yms. Ihan turha mitään aarioita tai ooperoita tehdä lyhyt pinnaisile ihmisille jokka tarvitsevat helposti tajuttavia asioita, koska "sivistyneet" ihmiset kuuluvat aivan eri aikakauteen.

Ihminen joka heittäytyy empatiaan on uhri:)

Nykyään ei järkeillä eikä tunteilla kovinkaan paljoa,
vai miksi emme halua edes ymmärtää itseämme saati toisiamme. Johtuuko se muka koulutuksen monotonisuudesta kehittyä ihmisenä ymmärtämään käyttäytymistämme samoin kuin virustorjuntaa tai tietokoneitten bittejä pähkäilessämme -ei saatana!

Trauma

Empatiansietokyky on minulle sitä, että katson televisiota
ilman sähköä koska olen elänyt ennen ydintalvea ja nautin siitä menettämisen kivusta joka tuo minulle mieleen muistoja menneestä ja siksi kultautuu mieleni jostain joka on kaunista vaikka ei olekkaan.

Arvomaailma; voittaja on myös syyllinen muitten häviöön.

-kiitos
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

12.3.2008 04:20

HARMAA ÄÄNI
http://groups.msn.com/imuttft67s4b0h1nve547rcon0/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus