= tampereen baarit & ravintolat =

  • ZOMQandBarbieQ

ARTTURI on itsenäisyydenkadella

Joo siel TAMPEREEN ARTTURISSA on taidetta ja sohVia ja nojatuolejA...useimmiten.NAISIA TARTPEEX. HYVÄÄ RUOKAA -MIKSEI VITTU SISÄLLÄ SAA BAAREISSA POLTTAA -SIX MÄ EN NIISSÄ VIIHDYKKÄÄ. JA KÄNNISET PIMUT ON LIIAN HELPPOJA JA RASITTAVIA. tYHMÄÄ POLTTAA ULKOPUOLELLA BAARIN, MUT TAVALLAAN SIINÄ HELPOSTI POLTTAA TAVALLISTA USEIMMIN JOONKASEN KU NO
RMI RÖÖÖKIN - tai vittu vaikka Crackkia:D

2 kommenttia

BarbieQueen

19.10.2009 20:03

VASTAVIRTA ,jonka zombie sanoo aina valtavirraksi. klubi on pispalan harjulla ihan pispalan hupuulla -tai ei nyt ihan. Siel zombin joskus saattaa nähdä lilupullo kädessä ja tarkkailmessa ihmisiä - ihan täpinöissään ja treenien jälkeen tietty. Esiintymislava on pieni ja siksi mitään hirvittävää showta tai koreografioita siinä ei pysty tekemään. vesoissa on peilit, mut niistä on vaikee mitään nähdä yleisön tai siis asiakkaiden töherrysten (taiteen vuoksi). ravintolan yläkerassa jonne mennäään pihan kautta on biljardi.

jos mieli tekee ruokaa on aivan lähellä tampereen legendaarinen VAAKONNAKKI. siellä käyvät taxikuskit ja poliisit, joten on ilmiselvää, et niis on ruoka mahtavaa ja sitä on paljon.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus