= tampereen baarit & ravintolat =

  • ZOMQandBarbieQ

Vastavirralta kun kävelee aoo metriä kaupunkiin tullaankiin
ravintolaan;

PISPALAN PULTERI

Ravintola on kuuluisa pippuripihveistään joita saa kolmee erikokoa ja erikypsyyksillä jne. Muu ruoka sit onkin aika normi ravintola safkaan.
Tässäkin paikassa luomu maidomn puuteeesta -arvostan tuoreutta ja raikkautta ruoassakin.

Tämä paika ei olisi mikään ilman pientä postimerkin kokoista biljardia jossa on käyröät keppi -niitä on siis vain yksi ja peli maksaa tacimittarilla:P vallitukset sun mjuut hienoudet biljardipäydän laidoilla
ovat harvinaista herkkua. sivuilla kepillä lyödessä varsin usein keppi kolahtaa seinään. pallot eivät muuutenkaan tahdo pysyä kentällä, vaan sinkoilevat toisten asiakkaitten pöytiin ja näin sosiaalinen status kasvaa ja joiku voi murjaista joku lause.

paikka on vanhemman väen suosiossa ja ja seinillä on pispoalasta otetujaq vanhoja hienoja kuvia ja maalauksia. Ravintola on pysynyt suunilleen samanlaisena kuin josksu ammoin aloitti ravintoloinnin.

Käsineelle ku tulis nälkä me voitaisiin löytään oitsemme keskustorin mäkkäristä jossa teinit ja nuoriso sekä narkomaanit ja friikit värittävät
mestaa ihan tampereen ylivoimasisesti parhaaksi lihatiskiksi...tosin nuoriahn nuo -vai onko?

sit astumme takaisin hämeenkadulle ja aivan mäkkärin vieressä alhaalla pohja kerroksessa on raout alas kavuttava jotta pääsee PAIKAAN

RAVINTOLA MONTTU
JOS EI SAA MITÄÄN UUTA KU NITÄ HELVETIN VOI LEIPIÄ TAI JOTAIN MUUTA AVSTAAVAA....EI OIKEETA RUOKAA, MUTTA TÄÄLLÄ KUTEN VASTAVIRRASSAKIN
ihmisiä on aina paikalla ja paikaa ei tyhjöänä näe. karaoke on ihan paska
montussa kun frank sinatran my way loistaa listalta póissaolollaan!
Perimmäisin huone tässä tässä neljän huoneen , kahden vessan ja tiskinkeittiön sekä ison siivouskomeron voimalla vaikuttavat silleen, et paikka on onj melki aina kaikkien kierräettävä ja moneen kertaan.

Humiseva tuuletushuone joka on se kaikkein perimmmäisin
on ehdottomasti paikka jossa tapaa tarpeeksi usein mielenkintoisia ihmisiä. Aivan kuin kaikki olisivat hapissa, mut se johtuu voimakkaaasta ilmastoinnista joka inmee savukkkeitten savuja-TÄÄLLÄ RÖÖÖKATA SISÄLLÄ -SIISTII. Tää teveys sekoilu mene ihan naurettavuuksiin asti ja ihmiset on muutenkin hysteerisiä ja on hieno katsoa todella pihalla olevaa asiakasta
montu "tuukletus huoneessa -tykkään tietty poltaa yleensä röökin sijasta pilvee ettei aleta syytteleen murhaajaksi jne.

HämeenKadun ALE-Pubi on niin värimvammaisesti ja tyylittömästi sisustettu, eettei se ole koksaan huikean uransa aikana ollut näin huiomnoissa käsissä. Paikka näyttää työmaaruokalalta, mutta asiaakkaat
tulevatkin tänne tapaamaan niitä muita ja paikka on varsinainen barbieQ.

Mäkkärissä omn silti paras vessa ja artisti valitsee määkkärin vessat
asiallisiksi marginaalien ja muitten friikien vetää kamaa tms.
m'kärin kulmalla moni nuori saa ekat humekokemuksensa. Älkää pekrkele päästäkö lapsianne mäkkääriin jossa tyttönne joutuvat kaiken maailman hörhöjen ja narkkarien kynsiin ja pilaavat elämänsä.

RautatieaseMan ravintola
sEMAFORI ON PAIKKA JOKA AINA PITÄÄ TSEKATA, SILLÄ SIEL ON KUMMINKIN JOKU TUTTU JOLLA ON SULLEE JOTAIN YLLÄTTÄÄVÄÄ ASIAA. MESTASSA ON BILIS JA TILAA KUIN SILALINELLA.

Seuaraavksi menenmme naisiin ja herttaan tai jonnekkin muualle -mäkkärissä saa halvimmalla naisen ja suhtkoht tuoreen.
mäkkärissä ei ssään nimesä pitäs käydä jo maapllon tulecvaisuudenkin ja luonnon tähden. mäkkärissä nuoret saavat orjapalkkaa orjatyöstään -jotain opiskelijoita tuo loppuun palanut henkilökunta aina on.

Mäkkärissä' etniset vähemmstötr ovat hyvin edustettuina ja paika saa välillä villejä väreitä mäkkärissä olijat ovat kaikki jo smassa veneessä, mut tuskin se mikään Noaan arkki on.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus