=vaivaisunta=

  • ZOMQandBarbieQ

Jaahas alkaa tuleen pyöreitä päiviä
ku nukkumatti on mut hylännyt kokonaan.
puujalka se pitää olla tossa mun aiemmassa
-tosin ne jalkapuut vois olla siistit tehtynä kanssa.
vois pistää niihin kaikenmaailman häiriköt ja kusipäät joita en tunne.
kaikki ihmiset on oikeestaan kivoi ku ne on jossain muualla ....joo.

aah....Backwoodsin sikarit on veen hyvii niitä on semmoisessa valeenruskeessa pehmeessä foliopaketissa....ne on just semmsii sopivan kokosii
semmosii etusormenpaksusia ja parempia kuin kmitkään muut.

mullla on pispalassa vuokralla maatilkku jossa en oo käynyt tsekkaamssa istuttuksiani aikoihin -siellä pitäs olla jotain unikkoo sun muuta.
mulla on isoja ajatuksia jokka kiertää alati laajenvaa kehää
.
eihän msemmosessa voi nukkuu..kun pitää kokoajan kirjottaa ja muuteski merkata kaikkee, et tulee kivaa tekstiä joka onkin sitten myöhemmin tarkasteltuna persstä,
mut sitähän taide parahimillaan on...se jättää ihmiset ällistyneinä ihmetteleen , et "MITÄ VITTUU!"

yks kuollut kaveri joka vuokras mulle unikkopellon. se kundi söi pispalarannassa kokoajan niitä unikonkotia raakana vaikka mä heitin ne kaikki saatanan kodat sen taskuista vex ja vedin turpiin. se oli kuollut seuraavana päivänä...nii mulle kerrottiin -tuli vähän outo olo olla siellä pellonlaidalla...tosin jos syö kovin monta kahvipakettia , niin ei kai sekään viisasta oo.

nautintoaineista pitää nauttia -muuten ne ei oo nautintoaineita vaan jotain aivan muuta paskaa.

tyhmyydeltä tosin ei voi oikeen kunnolla ees suojautua -se vaan tulee:P
nonni. nyt vois keittää kaurapuurooja kahveeta ja lopettaa tää "työskentely" tällä näpyttimellä polttaa verkkokalvoja ja tarvii rasvata silmät -mul on ollut joskus värikalvontulehdun ja luulin
et mulla on joku aivoverenvuoto ja delaan...mut vitut.tisella simmulla en juuri itkekkään -mulla on tapana vollotella , koksa ihmiset ei kestä ku joku ukko itkee>:) ihan vaanb siksi, et kaikki jotenkin olis siististi entistä vaivautuneempia.:D

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

lisäänkin yhden mutsin tekemä kiviriipuksen.
kivi on agaattia. näitä laitoin nettimyyntiin. nää tämmöset on tietty uniikkeja ja ei köyhiä varten:)

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

15.8.2008 07:14

Riititeillä on hyvä alkaa päivä.
täs on ohjeet kun kaikkia kiinnostaa niin vitusti kummiski. Liikkeet kannattaa tehdä rauhallisesti mahdollisimman tarkasti oikeissa asennoissa. hengitys pitää saada synkrooniin , joo.
kaikki mukaan !

= TIIBETIN VIIDEN RIITIN OHJEET =

1. Seiso käsivarret vaakasuoraan sivuille ojennettuina. Pyöri myötäpäivään. Ennenpyörimistäsi pidä katseesi kiinnitettynä johonkin pisteeseen suoraan edessäsi. Kun alat pyörimään pidä katseesi mahdollisimman pitkään tässä pisteessä. Kun katse on pakko irrottaa pisteestä ruumiin kääntyessä, käännä katseesi mahdollisimman nopeasti samaan pisteeseen päätä kääntämällä. Kiintopiste vähentää huimausta.

2. Makaa selälläsi kädet kylkiä myöten ojennettuina, kämmenet lattiaa vasten, sormet tiukasti yhdessä. Nosta pää lattiasta ja paina leuka rintaasi vasten. Samalla nosta jalkasi polvet suorina suoraan kohti taivasta ja hengitä sisään. Jos pystyt anna jalkojesi nousta vartalosi yläpuolelle, kohti päätä, mutta älä taivuta polvia. Laske sitte hitaasti sekä pääsi että jalkasi, edelleen polvet suorina takaisin lattiaan ja hengitä samalla ulos. Anna lihasten rentoutua, tee sama uudelleen.

3. Heti toisen riitin jälkeen. Seiso polvillasi maassa, vartalo suorana. Kämmenet painat reisilihaksia vasten. Taivuta päätäsi etenpäin ja paina leukasi rintaa vasten. Sitten vie päätäsi taaksepäin niin pitkälle kuin se menee samalla taivuttaen selkääsi kaarelle taaksepäin. Hengitä syvään ulos kun selkäsi kaartuu taaksepäin. Ota reisistäsi tukea samalla kun taivuta selkääsi taaksepäin. Palaa alkuasentoon ja samalla syvään ulos. Tee uudelleen. Voit tehdä myös silmät kiinni.

4. Istu lattialle, jalat harallaan ja suorina, jalkaterät noin 30cm toisistaan
erillään. Ylävartalo pystyasennossa, painat kämmenesi lattiaan pakaroiden viereen. Paina sitten leuka rintaa vasten. Taivuta seuraavaksi pääsi taakse niin pitkälle kuin saat. Samalla nosta vartaloasi ylös käsivarret suorina, niin että polvesi tulevat suoraan kulmaan. Vartalosi on nyt vaakasuorassa linjassa reisien kanssa, ja käsivartesi ja sääresi ovat pystysuorassa. Jännitä tässä asennossa kaikki vartalosi lihakset. Laskeudu lopuksi alkuperäiseen istuvaan asentoon ja rentouta kaikki lihakset. Lepää hetki ja tee uudelleen.

Samalla kun nostat vartaloasi hengitä sisään. Pidätä hengitystäsi lihasten
jännittämisen aikana ollessasi yläasennossa. Laskiessasi vartaloasi hengitä ulos ja puhalla kaikki ilma pois keuhkoistasi. Jatka hengittämistä samassa tahdissa sen ajan kun lepäät ennen seuraavaa suoritusta.

5. Ole aluksi vatsallasi kasvot lattiaa kohti. Tue sitten kämmenet ja varpaat lattiaa vasten. Pidä koko tämän riitin ajan kädet ja jalat suorina ja toisistaan noin 60cm etäisyydellä. Aloita riitti niin, että käsivarret ovat pystysuorassa maata kohti ja taivuta selkäsi taaksepäin kaarelle, selkäsi notkolle. Taivuta päätäsi mahdollisimman paljon taaksepäin. Tämän jälkeen taivuta vartaloasi vastakkaiseen suuntaan taittaen lantiosta taaksepäin ja ylös, kunnes olet väärinpäin olevaa V:tä muistuttavassa asennossa. Samanaikaisesti paina leuka rintaasi vasten. Palaa aloitusasentoon ja tee riitti uudelleen.

Hengitä taas syvään sisään nostaessasi vartaloa ja ulos kun palaat alkuasentoon. Lihaksia tulisi jännittää hetki ylä- ja ala-asennossa.

Hengittämällä syvään saa aikaan parhaimmat tulokset.

Lähde: Peter Kelder, Viisi tiibetiläistä riittiä.

Kirjassa on lisää tietoa riiteistä ja se on hyvä oikeastaan lukea ennen kuin alat tehdä riittejä. Esittelin vain riittien sisällön muillekin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus