Muotia moneen makuun, etenkin huonoon.

  • EasyLiving77

Jengi on saanut jostain käsittämättömästä lähteestä sellaisen käsityksen, että ne Woody Allen -tyyppiset sokoksenovi-pokat ovat hienot ja pukevat kaikkien kasvoja mitä mainioimmalla tavalla.

Voin kertoa, että näin ei ole. Ainoastaan Woody Allenia ne pukee, ja häntäkin vain sen takia, että sitä naamavärkkiä ei enää pysty huonontamaan minkäänmoisilla silmien päälle asetetuilla härveleillä. Hitsaajanmaskikin pukisi häntä.

Kaverini kiteytti asian hienosti kysymällä, että "eikö noi ihmiset tajua, että se Ugly Betty on vaan televisiosarja, jonka päähenkilö sitäpaitsi nimenomaan ei ole trendimaailmaan aalonharjalla?".

Seuraan vaatemuotia itsekin, mutta näihin kakkuloihin en ole vieläkään tottunut. Enkä ole tavannut vielä ketään, jonka ne lasit tekisivät paremman näköisiksi. Sori nyt vaan kaikki trendipirkot ja -petterit.

Mutta hei! Ei hätä ole tämän näköinen: Voitte lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Käyttäkää niitä rillejänne suojalaseina kun ammutte uuden vuoden ilotulitteita. Ja lopuksi voitte räjäyttää ne pleksinne tykinlaukauksella maata kiertävälle radalle. Sitten ei muuta ku optikolle tai kotiin ottamaan ne vanhat ja hyvännäköiset tuplamonokkelit ohimoillenne.

Näillä eväillä uusi vuosi alkaa upeasti, C ya!

-Easy-

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus