Vaikuttamisen mahdollisuuksista

  • EasyLiving77

Aurinko, valo, lämpö. Kesän pyhä kolminaisuus. Kenen syy, ettei niitä ole tänä kesänä näkynyt? Ilmastonmuutos my ass, taidan ihan vittuillessani varata thaimaanmatkan ja ostaa käytetyn auton.

Voin vaikuttaa asiaan. Jee.

Ilman lisäksi harmittaa entiset kaverit, joita ei vienyt ilmastonmuutos vaan perhe. Ärsyttää, että jos näitä tyyppejä yleensäkään näkee, niin silloinkin heidän pitää yhdn pienen oluen jälkeen heti lähteä ajamaan autollaan (kyllä, tulevat terassille autolla) takaisin kotiin lapsia nukuttamaan. Siis näin, vaikka lasten äiti on kotona. Perään huikkaavat vielä sen saman vanhan "mutta tulkaa joku ilta käymään meillä"-fraasin. Voi elämä, että ketuttaa tuommoinen. Sanoisivat mielummin, että "hei sitten, todennäköisesti ei nähdä taas kolmeen vuoteen".

Tähän en voi vaikuttaa. Eittutti ja splele.

Ilman ja ihmisten lisäksi harmituttaa joltisenkin voimallisesti olla töissä. Kun on tehnyt samaa hommaa samojen ihmisten kanssa viisi vuotta, se nyt vaan yksinkertaisesti on liikaa. Eikä mitään sm-liikaa. S/M-liikaa ehkä.

Mutta tähän voin vaikuttaa. JEE JEE!

Taidankin lähteä pois täältä. Tosin tällä kertaa vielä vain illaksi. Mutta toivottavasti hieman myöhemmin pidemmäksi aikaa. Esimerkiksi loppuelämäkseni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus