Tullilaitos on perseestä!

  • pete

Nyt on nostettu otsikoihin oikeuslaitoksen käsittelyajoista. Kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut Tullin touhuista. Ihan kaikessa mikä liittyy tulliin tulee eteen nihkeys, kankeus, osaamattomuus, tietämättömyys ja käsittelyjen odottelu.

Tämä valtio valtiossa-laitos on hirviö, jonka touhuja kukaan ei valvo ja jolla on lupa tehdä ihan mitä vaan. Tullilla on netti-sivustot, joilla on vissiin enemmänkin tarkoitus NÄYTTÄÄ asiakaspalvelu-henkisiltä, totuuden ollessa, se että mitään apua mihinkään ongelmaan ei tule.

Mielivaltaisia päätöksiä saa tehdä vuodesta toiseen, kenenkään piittaamatta,
ei sovi oikeuskäsitykseeni millään lailla. Tuhannet ihmiset kuitenkin päivitäin kärsivät tästä mielivallasta. Pitää vissiin ottaa yhteyttä Ahtisaareen jospa hän voisi lopettaa tulli-vainot.

2 kommenttia

WilleWau

30.1.2009 08:44

muistaakseni karpo teki yhden huippuohjelmistaan autoveroista ja tullilaitoksen toimminnasta. virkamiesten mukaan he vain nyt perivät verot näin ja vaikka se tuntuu kohtuuttomalta, niin he toimivat näin. koska vain päätöksestä valittamalla saadaan sitten joskus ennakkopäätös. tosin huikeasti etukäteen perittyjen rahojen korkohyödyn saa aina valtio.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus