Perskepulaiset tekevät sen itse

  • Paavo Arhinmäki

Suhtautuminen ihmisten oikeuteen olla oma itsensä ja henkilökohtaiseen sekä yhteiskunnalliseen vapauteen, jakaa poliitikkoja edelleen.

Tiistaina saatiin todella homeinen tuulahdus arvoliberaali-arvokonservatiivi akselin konservatisti-laidasta. Eduskunnan suuressa salissa käytiin keskustelua lakiesityksestä, joka mahdollistaa rekisteröidyssä parisuhteessa eläville perheen sisäisen adoption.

Lakiesityksessä turvataan lapsen etu. Kun lakiesitys hyväksytään ensi viikon perjantaina, turvaa sisäinen adoptio lapselle oikeuden mm. perimään oman vanhemman, joka ei ole biologinen. Lakiesitys takaa lapselle molempien vanhempien tapaamisoikeuden mahdollisessa erotilanteessa. Biologisen vanhemman kuollessa saa lapsi automaattisesti asua toisen vanhempansa kanssa.

Vasemmistoliitto kannattaa täyttä tasa-arvoa riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai etnisestä taustasta. Me kannatamme täyttä adoptio-oikeutta samaa sukupuolta oleville pareille ja sukupuolineutraalia avioliittolainsäädäntöä.

Tässä lakiesityksessä ei ole kuitenkaan kysymys näistä asioista. Siitä kertoo jo se, että rekisteröidyssä parisuhteessa elävien perheen sisäistä adoptio-oikeutta kannattivat mm. molemmat valtiokirkot ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Näitä nyt ei voi hyvällä tahdollakaan pitää arvoliberaaliuden esitaistelijoina.

Perskepulaisia tämä ei kuitenkaan hillinnyt itse. Pitääkö laki hyväksyä? Annetaan puheenvuoro lain vastustajille:

”Ainakin henkilökohtaisesti toivoisin, että meidän yhteiskuntamme ei olisi vahvistamassa sellaista suvaitsevaisuutta, joka sallii vaan määrätynlaisen suvaitsevaisuuden, ei esimerkiksi kristillisiä arvoja. Suomessa noin kahdeksan kymmenestä kansalaisesta kuitenkin kuuluu kirkkoon, jonka opin ja elämän perusta on Raamattu. Lakiesityksen sisältö on ristiriidassa tämän arvopohjan kanssa.”
Leena Rauhala (krist.)

” Lapselle annetaan valtion toimesta ikään kuin viesti, että hänen biologinen vanhempansa ja tämän suku ovat pahoja, koska laki kieltää tässä yhteydessä biologisen vanhemmuuden olemassaolon, ikään kuin heterosuhteet olisivat pahoja ja vain homo- ja lesbosuhteet ovat hyväksyttäviä, heteromies ei kelpaa muuhun kuin siittämään ja heteronainen synnyttämään. Tämä ei voi olla millään muotoa lapsen etu, eikä se ole biologisen vanhemmankaan etu. Se on vain makuukammarissa seksileikkejään touhuavien itsekkäiden nais- ja miesparien etu.
Homo- ja lesbosuhteet ovat valitettavasti tätä päivää. Yhtä valitettavaa on, että hallitus on tuonut eduskunnan käsittelyyn lain, joka törkeällä tavalla polkee ihmisoikeuksia. Ja miksi? Siksi, että homot ja lesbot saisivat leikkiä vanhempia valtiovallan suojeluksessa.
Pidän järkyttävänä sitä, että lapsi, joka on viaton syntymästään asti, pakotetaan elämään poikkeavissa ihmissuhteissa, mies- tai naisvanhempien kasvatuksessa. Lapsihan ei saa tällöin normaalia isän ja äidin saatikka perhe-elämän mallia, millä voi olla tuhoisiakin seurauksia myöhemmällä iällä lapsen tai nuoren sielunelämään.”
Pentti Oinonen (pers.)

”Tämä ketju kokonaisuudessaan, josta tämä lakiesitys on yksi osa, on murentanut ja murentaa perinteistä perhekäsitystä. Se on murentanut ja murentaa myös isyyden ja äitiyden käsitettä.”
Tapani Tölli (kepu)

” Minä olen erittäin sinut oman kulttuurini kanssa, mutta siihen minun kulttuuriin ei kuulu homoseksuaalisuus.”
Lyly Rajala (kok)

” Sen poliittisen tahon ja ideologian, joka tekee tämmöisen vapaamielisen ratkaisun, on nyt hyväksyttävä se vastuu, että totta kai meillä on tieteiselokuvissa ja scifeissä malleja siitä, että lapset ja nuoret tulevat kasvamaan sukupuolettomammiksi, tunteettomammiksi, pinnallisemmiksi, niin että heillä ei ole enää suuria tunteita.”
Pertti Virtanen (pers.)

”Vanhasen hallitus ja tätä aloitetta tukevat tahot ovat lähteneet rohkealle tielle muuttamaan ihmisyytemme keskeisimpiä käsitteitä, joiden pohjana ja perustana on itse luonnon todellisuus. On myös lapsen kannalta rehellisempää, että hän vaikkapa päiväkotiin mennessään voi kertoa, että hänellä on äiti ja sitten hänellä on huoltaja, vaikka Tiina, ja sitten hänellä on vielä isä, jonka nimeä hän ei tiedä mutta joka on antanut hänelle elämän, sen sijaan, että hänellä on kaksi äitiä. Miksi äidin naiskumppanista pitäisi tehdä äiti?”
Päivi Räsänen (krist.)

He tekevät sen itse.

29 kommenttia

Anonyymi

8.5.2009 11:55

Joo, Oinosen mukaanhan eduskunnan ei pidä mennä sotkemaan Jumalan suunnitelmia. Onneksi arvon perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit tietävät meitä tavallisia tallaajia paremmin, mikä on Jumalan suunnitelma ihmiskunnan varalle. Onneksi meitä suvaitsevaisia (vai pitäisikö sanoa täyspäisiä) kristittyjäkin on olemassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.5.2009 12:00

Luonnotonta on myös avioliitto. Luonnonmukaista olis, että kaikki miehet siittelis naisia miten haluaisi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.5.2009 12:01

Ai niin ja luonnon mukaan ne vahvimmat yksilöt syrjäyttäisi ne heikoimmat vaikka väkivalloin. Kyllä luonto on ihmeellinen!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.5.2009 15:01

Mun kulttuuriini ei kuuu Lyly Rajala. Voisiko sen poistaa maailmasta? Jälkiabortoida tai jotain.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.5.2009 15:06

Suomi on täynnä yksinhuoltajavanhempien kasvattamia terveitä, tasapainoisia, onnellisia ihmisiä. He eivät ole saaneet persujen ja kristillisten peräänkuuluttamaan "normaalia isän ja äidin saatikka perhe-elämän mallia". Kielletään avioerot! On kestämätöntä, että jotkut ovat edelleen valmiit tuomitsemaan lapsen orvoksi/perinnöttömäksi hänen vanhempiensa sukupuolisen suuntautumisen takia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.5.2009 19:48

En ymmärrä Oinosen logiikkaa lainkaan. Ei kai tämän lain olemassaolo syrjäytä tavallisten heteroparien ja sukujen oikeuksia. Vai onko taustalla joku ihmeen pelko siitä, että homoparit väkisin adoptoivat kunniallisten heterojen lapsia ristiin rastiin lain suojissa, vanhempien oikeuksista ja tahdosta välittämättä? Pelkkää vainoharhaisuutta koko kommentti ja ihminen, joka tuollaisia päästää suustaan, pitäisi ohjata psykologille.

Samalla puhutaan "normaalista" perhemallista, isästä ja äidistä, vaikka siihen normaaliin malliin sisältyy jos jonkinlaista ongelmaa. On eroja, laiminlyöntejä, huoltajuusriitoja, pettämistä, väkivaltaa ja myös näiden tiukkapipouskovaisten aiheuttamia psyykkisiä vammoja ja näköalattomuutta. Ja kuka tahansa pystyy sanomaan, että lapsi kaipaa enemmän isää, joka on joskus ollut olemassa ja sitten kävellyt tiehensä, kuin isää, jota ei ole koskaan ollutkaan! Lapsi tarvitsee turvallisia, rakastavia aikuisia ympärilleen ja kautta aikojen niitä tehtäviä ovat täyttäneet niin äidit, isät, vanhapiikatädit, isovanhemmat, adopiovanhemmat kuin kummit, koska läheskään aina ei ole saatavissa "normaalia" isä-äiti-paria vanhemmiksi koko lapsuusiän ajaksi. Sukupuoli ei ratkaise sopivuutta vanhemmaksi vaan rakkaus, kasvatuskyky ja -halu. Vähän realismia, vanhoilliset!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jkkm

9.5.2009 08:10

Huvittavaa tämä Arhinmäen ylimielinen "oikeassaolo" ja silkan politiikan tekeminen jossain kälyisessä Cityssä.

Minä ainakaan en näe omaavani mitään velvollisuutta hyväksyä epänormaaleja perhemalleja. Sitä ei yksi vassuttaja voi muuksi muuttaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 10:00

Velton kommentti todistaa, että hän tuntee hyvin huonosti niin todellista elämää kuin scifiäkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mop737_iherb

9.5.2009 10:56

Te kommarit ette osaa muuta, kuin haukkua muiden puolueiden edustajia. Vähän suvaitsevuutta, kiitos!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 11:10

Vaikka alonsoseiskakutoset olisivat nielleet kokkareiden valheen siitä, ettei vastakkainasettelun aika ole ohi, perskepulaiset todistavat jatkuvasti, että näin ei ole. Ehkä alonsokin huomaa, että nämä tyhmäpäät eivät tarvitse kommarien haukkuja, he osaavat nolata itse itsensä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 15:59

Alonso76, suvaitsevaisuutta ei voi pyytää sellainen, jonka mielestä

"Homo- ja lesbosuhteet ovat valitettavasti tätä päivää. Yhtä valitettavaa on, että hallitus on tuonut eduskunnan käsittelyyn lain, joka törkeällä tavalla polkee ihmisoikeuksia. Ja miksi? Siksi, että homot ja lesbot saisivat leikkiä vanhempia valtiovallan suojeluksessa."

Tai jonka mielestä "Minä olen erittäin sinut oman kulttuurini kanssa, mutta siihen minun kulttuuriin ei kuulu homoseksuaalisuus.”

Tai joka nimittelee kommareiksi kaikkia joilla on toisenlaisia mielipiteitä.

Suvaitsevaisuus nimittäin kielletään, jos suvaitsemattomuus sallitaan myös.

Tisseihin tuijotteluko ja eduskunta-avustajien ahdisteluko edustaa sitä luonnollista suomalaista kulttuuria?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 16:50

Vasurit ja vihreät voisi ampua kuuhun; pian voi mennä naimisiin varmaan lampaan kanssa.

Jokainen voi elää seksuaalisuutensa edellyttämällä tavalla, mutta luonnonlaki on se, että kaksi naista tai miestä ei voi lisääntyä keskenään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 18:36

Eikös sekin kuulu suvaitsevaisuuden piiriin, että ihmisillä voi ja saa olla erilaisia näkemyksiä asioista ja niistä on voitava käydä keskustelua?

On totta, että lapsen edun kannalta tuo esitys on erittäin perusteltu ja siksi sitä voisin kannattaa.

En vain ymmärrä miksi Arhinmäki listaa sellaisia henkilöitä joiden mielipiteet olivat tiedossa jo vuosia ennen asian käsittelyä. Vai oliko joku sitä mieltä että olipa yllättävää tekstiä noin Kristillisdemokraattien ja Perussuomalaisten edustajien osalta kokonaisuudessaan? Saati sitten KePu:n ja Kokoomuksen konservatiivisimpina tunnettujen edustajien kommentit? Odottiko Arhinmäki että etenkin KD:n, Perussuomalaisten, Keskustan lestadiolaissiivessä tai vanhakokoomuslaisten parissa hurrataan tällaisille lakialoitteille?
Vasemmistoliitossa se voi välillä unohtua, kun puolueella ei ole ollut enää edellisen hallituskautensa jälkeen mitään sanottavaa, mutta on huomioitava sekin että kyseisellä tavalla ajattelevia on maassamme niin paljon että heillä on peräti montakin edustajaa eri puolueissa.
En ymmärrä miksi Vasemmistoliiton edustaja mollaa blogissaan henkilöitä jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä. Ai niin, väärät perusteet. Heillä on arvot, konservatiiviset, mutta kuitenkin. Toista se on Vasemmistoliitossa "suvaitsevaisten" ja "kaikille näkemyksille avointen" piireissä.

Oletko Arhinmäki muuten ajatellut, että kun parisen vuotta sitten puolueenne "voimalla" (heko) vaaditte kaikille kansalaisuutta kaikille tulijoille annettavaksi saman tien ja nyt kun tulijoiden määrä paisuu ja käsittelyajat venyvät, niin voisit siinä miettiä mitä mahtavat monikulttuurisuutta edustavat muslimit homoista tuumata? Entä jos järjestettäisiin haastattelu Khodr Chebabin kanssa että miten Islam suhtautuu homoliittoihin ja perheen sisäiseen adoptioon?

Isä Mitro on jopa ehdokkaana, kysypä häneltä miten ortodoksisuus kohtaa sukupuolisen moninaisuuden. Katolisilta papeilta voit myös asiaa tiedustella.

Tässä mielessä Arhinmäen kirjoitus oli surkea mustamaalausyritys, copy-pasteamalla vedetty puhekooste jonka sanoma oli "kattokaa miten tyhmiä nää tyypit hei on, meitsi suvaitsee iha niinku kaikkee...paitsi noita tietysti".

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.5.2009 22:44

"Vasemmistoliitto kannattaa täyttä tasa-arvoa riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai etnisestä taustasta. Me kannatamme täyttä adoptio-oikeutta samaa sukupuolta oleville pareille ja sukupuolineutraalia avioliittolainsäädäntöä."

Saiskoon tästä reilun suomennoksen tai linkin sinne mistä vasemmistoliiton virallisesta päätöksestä on kysymys?

-Persvasemmistolainen-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.5.2009 03:28

"Jokainen voi elää seksuaalisuutensa edellyttämällä tavalla, mutta luonnonlaki on se, että kaksi naista tai miestä ei voi lisääntyä keskenään."

No shit, sherlock? Eivät kaikki mies-nais-paritkaan voi lisääntyä, joten taitaa olla heterotkin luonnottomia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PersonalJesus

10.5.2009 15:46

He tekevät sen itse. Ja sinäkin teet sen itse: mautonta kehittää tuollainen haukkumanimi ihmisille vain siksi, että sattuvat olemaan jostain asiasta eri linjoilla. (ihan niinkuin pelkkä kepulainen ei jo olisi tarpeeksi ruma sana)

Joo, en äänestäisi heitä, mutta en kyllä äänestäisi sinuakaan. Enkä vasemmistoliiton edustajaa eduskunnan tasa-arvovaliokunnassa, vaikka onkin 'hyvän omantunnon ehdokas'.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.5.2009 20:48

"Suomi on täynnä yksinhuoltajavanhempien kasvattamia terveitä, tasapainoisia, onnellisia ihmisiä. He eivät ole saaneet persujen ja kristillisten peräänkuuluttamaan "normaalia isän ja äidin saatikka perhe-elämän mallia"."

Isättömät lapset tekevät suhteessa huomattavasti muita enemmän väkivaltarikoksia ja itsemurhia. Vasemmiston ja vihreiden mielestä se on varmaan sattumaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.5.2009 22:29

Sittenhän kahden isän lapsen pitäisi olla hyvinkin yhteiskuntakelpoinen... Tuskinpa se vanhempien määrästä/sukupuolesta on kiinni, tuleeko ihmisestä väkivaltarikollinen. Kotioloista kyllä, mutta rakastava ja huolehtiva vanhempi/vanhemmat kasvattavat kyllä normaaleja ihmisiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.5.2009 23:39

Hyvä Paavo! Suomessa on tarpeeksi poliitikkoja, jotka puhuvat paljon, mutteivät sano mitään. Paavo uskaltaa olla asioista jotain mieltä ja vielä sanoa sen ääneen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.5.2009 06:51

On parempi pitää suunsa kiinni ja näin mahdollistaa että joku ihminen voisi olla siinä käsityksessä että olet fiksu - kun sen sijaan avata suunsa ja viedä kaikilta lopullisesti mahdollisuus kyseiseen illuusioon.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.5.2009 15:33

"Tuskinpa se vanhempien määrästä/sukupuolesta on kiinni, tuleeko ihmisestä väkivaltarikollinen. Kotioloista kyllä, mutta rakastava ja huolehtiva vanhempi/vanhemmat kasvattavat kyllä normaaleja ihmisiä."

Millä sinä sitten selität sen, että yksinhuoltajien lapset pärjäävät elämässä keskimäärin paljon huonommin kuin normaaleista perheistä tulevat? Rakastavatko yksinhuoltajat lapsiaan vähemmän kuin muut?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.5.2009 16:15

Minä olen erittäin sinut oman kulttuurini kanssa, mutta siihen eivät kuulu kokoomuslaiset eivätkä hihhulit. Mitä asialle pitäisi Lyly Rajalan mielestä tehdä?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ClTY

12.5.2009 01:56

Tämä vaikuttaa taas siltä että pseudoliberalistisessa hurmoksessa yritetään valjastaa vuosituhantisia instituutioita kattamaan ne kaikki ilmiöt jotka arvojohtamisen verukkeella on ajatuspoliisimaisesti syötetty muka yleisesti pakkosuvaittaviksi asioiksi. Suvaitsevuuspakosta on siis tullut uusi suvaitsemattomuus.

Kuinka erilainen maailma olisikaan jos takavuosien saksanpillereillä olisi parannettu tämä tauti loppuun asti eikä jätetty mätää kytemään vain että se pullahtaisi uudessa trendikkäässä muodossa pintaan nyt, vuosikymmeniä myöhemmin. Siis jos herra Arhinmäen viljelemää retoriikkaa saa hänen omalla mitallaan arvostella.

Tehköön mitä lystää, omilla verukkeillaan, se ei minua liikuta niin kauan kun minun ei tarvitse sitä "virallisesti" pakkosuvaita. Mielipiteiden sosialisointi on mennyt jo liian pitkälle ja Arhinmäki näyttää tosissaan kuvittelevan voivansa tehdä sen mistä diktatuurit ovat tähän asti vain haaveilleet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

13.5.2009 11:18

Paavo todistaa jälleen väkevästi kuinka vasemmistoliitosta on tullut (jos se koskaan on mitään muuta ollutkaan?) pelkkä herjaus- ja rähinöintipuolue. Varsinaisesti mitään omaa sanottavaa tai minkään normaalijärjellä havaittavissa olevan logiikan mukaan toimivia ratkaisumalleja ei ole. Haukutaan vain muita, rähistään mellakoissa ja lällätellään kuinka "minä olen kyllä suvaitsevaisempi kuin te kurjat tavallisen rahvaan edustajat tulette koskaan olemaan, teitä ja mielipiteitänne en kyllä tietenkään suvaitse". Ja tietenkin parhaansa mukaan yritetään ajaa suomalaista yhteiskuntaa kaaokseen ja sekasortoon.

Vasemmistoliiton uudeksi nimeksi sopisi hyvin "Entisten stalinistien ja modernien "suvaitsevaisten" kommarianarkistien rähinäliitto". Siinä ikäänkuin kiteytyisi kaikki vasemmistoliiton keskeinen sanoma ja toiminta (varsinkin nyt kun se viimeinenkin fiksu vasemmistoliittolainen jo aikoja sitten loikkasi pois kyydistä kyllästyttyään "tovereidensa" rähinöintiin, kaikki varmaan tietävät ketä tarkoitan).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

21.5.2009 10:40

Kommareiden onnelassa ja ihannevaltiossa Nevostoliitossa suvaittiin homppeleita upeasti, kuten kaikkea muutakin poikkeavaa. Voi Paavo-polo, kun oot niin räyhäkäs "nuori".

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

23.5.2009 13:28

"Millä sinä sitten selität sen, että yksinhuoltajien lapset pärjäävät elämässä keskimäärin paljon huonommin kuin normaaleista perheistä tulevat? Rakastavatko yksinhuoltajat lapsiaan vähemmän kuin muut?"

On totta, etttä yksinhuoltajien lapset pärjäävät elämässä tilastollisesti muita huonommin, mutta tämä ei päde kahden isän tai kahden äidin lapsiin. Sateenkaariperheiden lapset näes pärjäävät aivan yhtä hyvin/huonosti tilastollisesti kuin muutkin.

Sitten tää "se on luonnonlaki että kaksi miestä ei voi saada lapsia": Ihmisen kulttuuri perustuu suureksi osaksi luonnon antamien reunaehtojen ylittämiseen: lääketiede, ehkäisy, autot, lentokoneet ("se on luonnonlaki, ettei ihminen lennä"). Tässä ei ole edes kyse mistään villistä teknologisesta uutuudesta, vaan sosiaalisesta käytännöstä (taataan lapselle tapaamisoikeus toiseenkin sosiaaliseen vanhempaan yms.).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

25.5.2009 01:11

Mielestäni lapsi tarvitsee sekä isän ja äidin. Tietenkin yksinhuoltajat voivat rakastaa lastaan ihan yhtä paljon, mutta eihän se lapselle etu ole, että hänellä on vain äiti tai isä. Ainahan toinen vanhemmista voi kuolla tai voi tulla avioero.

On hyvin huolestuttavaa, kuinka avioliiton merkitys on matkalla manalaan. Väärin on, että kirkossa vihitään homo- ja lesbopareja, sillä kirkon ylimpänä auktoriteettinä pitäisi nimenomaan olla Raamattu! Kyllä kikkoon liittyvissä jutuissa täytyy ottaa uskonto huomioon, vaikka ihmiset kritisoivatkin "uskonnon sekottamisesta politiikkaan". Miksi homoille ja lesboille ei riitä maistraatti? Onko heidän pakko saada pappi siunaamaan heidät kirkossa, kun se on kuitenkin kristinuskon vastaista touhua. Ja tuosta ei voi olla eri mieltä. Lukekaa roomalaiskirjettä luku 2, niin siellä sanotaan aivan selvästi, mikä on Raamatun laita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

25.5.2009 01:15

Tässä on kyse vain ja ainoastaan vanhemmista ja heidän eduistaan. Jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus sekä äitiin että isään. Itse tunnen homoja, ja heillä kaikilla on ollut jotenkin traumaattinen lapsuus. Usein isähahmo puuttuu täysin.. Ei se ole lapselle helppoa, jos toinen vanhemmista puuttuu. Ei se toinen nainen toisen naisen rinnalla ole biologinen vanhempi ja sama koskee miestä. Harmi että asiat ovat menossa tähän suuntaan.. saa nähdä millon puolustellaan lapsen ja aikusein suhteita "suvaitsevaisuudella" ja "rakkaudella". Ihmisillä on oikeus rakastaa, mutta pitää erottaa lähimmäisen rakastaminen seksuaalisuudesta. Rakastan äitiäni, mutten tunne fyysistä vetoa häneen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus