Sex and the city.

  • MalinMorsk

Hohdokasta sinkkuelämää vai säälittävää "sen oikean" etsintää? Sinkkis loppui jo ajat sitten ja sen jälkeen siitä on näytetty uusintoja aina vaan uudestaan. Tämä on varmaan jo kahdeskymmenes kerta kun katon Sinkkiksiä. Viime aikoina olen takertunut siihen että naisista luodaan sellainen imago ettei he pärjää ilman miehiä ja ettei hohdokas sinkkuelämä voi olla sitä että turvautuu dildoon, bilettää, keskittyy itseensä, harrastuksiin ja ystäviin, unohtamatta työtä. Se että et ole saanut munaa mieheltä kolmeen kuukauteen on säälittävää, kuivat kaudet tekevät sinusta säälittävän! Miksi mieheltä saatua seksiä (vaikka se olisi huonoa) arvostetaan enemmän kuin masturboimista? Loppuen lopuksi (useimmat) naiset tuntevat kehonsa paljon paremmin kuin mies.

Vai onko sinkkiksessä tarkoitus esitellä miten kamalia miehiä on olemassa? On kanittajaa, mies joka hyppii heti seksin jälkeen suihkuun uskontonsa takia, mies jonka kanssa ei voi muodostaa suhdetta mutta saada loistavia orgasmeja (mr. pussy), on salasuhteita lihavan ja karvaisen miehen kanssa, on nuoria miehiä jotka haluavat kokeneen naisen, jalkafetissejä, miehiä jotka haluavat peppupanoa, haluavat sinun nuolevan anaaliansa, miehiä joilla ei seiso, miehiä joilla on liian pieni tai liian iso..etc. Maailma on siis täynnä epäsopivia miehiä?

Kirjoitettaessa soi Sugarbabes - Get Sexy

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus