Viimeinen hetki polttaa kynttilöitä ennen kevättä.

  • MalinMorsk

Kevät tulee kohisten vaikkei uskoisi kun ulkona pakkasukko riehuu kännipäissään tiputtaen lukemia aina vain alaspäin, järjettömyyksiin. Lueskelin kuntosalilla naistenlehtiä ja ihmettelin miten alas on tullut journalismin taito huomioonottaen vielä sen miten vaikea on päästä tuon alan kouluihin. Missä vaiheessa alettiin puhua alentuvasti lukijoille? Missä vaiheessa sisällöstä tuli yhtä pullamössöä jossa lähinnä keskitytään pinnallisuuteen, samanlaisiin kepeisiin pintaraapaisuihin mitä näkee blogimaailmassa? Missä on ne pintaa syvemmät artikkelit? Eräässä lehdessä oli tehty sarja uranaisista, ei siitä mitä haasteita he kohtavat työssään vaan miten he pukeutuvat työhön. *pyörittelee silmiänsä* Sitten haastattelua jatkettiin perehtymällä kodin luksus tyyliseen sisustukseen ja siitä miten he miehensä kanssa tapasivat. Voisin todellakin yrittää Vivienne Westwoodin tapaa olla vuoteen ostelematta vaatteita ja lukematta lehtiä (kerran taso on oikeasti tätä).

Kirjoitettaessa soi Black Eyed Peas - Where is the love

2 kommenttia

MalinMorsk

18.2.2011 11:42

Itse poltan vain aromakynttilöitä ympärivuoden. Mutta on siinä ihan eri fiilis polttaa kynttilöitä talvella kuin kesällä. Useimmiten kämpät syttyy helpommin tuleen liesituulettimien takia, ne pitäisi kieltää. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus