Lumityöt Helsingin

  • licence27

Hienoa että lumityöt on saatu käyntiin. Taas radiossa kerrottiin kuinka lumikinoksen mukana oli mennyt lavalle myös pieni henkilöauto, siis jo aikaisempina talvina kun ei ollut kunnolla luntakaan. Nyt vasta ruvetaan tekemään toreista parkkipaikkoja kun ne on ensin kasattu lunta täyteen. Ei niitä lumia voisi ajaa satamaan ja viedä lautalla vaikka ruotsiin tai Saksaan. Kiinaankin kun vaan laivalasti pysyisi jäässä sinne saakka.

Lunta junilla pohjoiseen hiihtokeskuksiin ja paluukuormana sivukiveä suurista kaivoksista hiekoitussepeliä tai ylipäätään soraa ja mursketta. On sitä hullumpaakin yrittetty ja odottakaa vaan kun moottoritien kate Hämeenlinnassa pääsee vauhtiin, sit on hölmölän ja helsingin touhut ihan järkeviä sen rinnalla. Kuollut kaupunki missä maa on muutenkin halpaa niin pitäisi muka olla isompi keskusta- siis samanlainen ensimmäisellä viiden sentin lumisateella käyttökelvoton umpiperä kuin Helsingin keskusta. Vasta ihan viime vuosina sielläkin on tajuttu että rautatien pitää mennä kaupungista läpi eikä umpikujaan jos meinataan että liikenne sujuu- Ainoa vaan kun rata on tehty lähtökohtaisesti kohti merta ja metro ei mene lentokentälle saakka

Sieltä sen rautatien pitäisi sukeltaa lentokentän vierestä ali ja kokolailla rannikon suuntaisesti viivasuoraan kohti turkua ja taas toisaalta ainakin neljän raiteen levyisenä kohti itääkin. Sit hämeenlinnassa missä liikenne sujuu, ruuhkista ei ole tietoakaan niin suunnitellaan moottoritien katetta ja tunnelia Katumajärven ali- Rautatie pitäisi laittaa ensin kuntoon, oikoa ja ainakin 2 raideparia lisää, mieluusti 3 että tavaraliikenne Ruukille pysyy sujuvana.

Keskustan oikea paikka olisi Hämeenlinnassa rautatien toisella puolella eikä missään pohjattoman vellin päällä tai Ahvenistolla

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus