Maadoitettu

  • licence27

Ensinnä täytyy sanoa että jos jollain oli ennen 26.3 epäilyksiä että Valtteri Bottas jää tallikaverilleen 3 sekuntia kierroksella niin ehkä päivän osakilpailu ja 3.paikalle päätynyt kisa uudessa tallissa pisti jauhot suuhun. Enää jäi puuttuumaan "Valtteri is faster than you, pick up the pace or let him by"

Sitten taas se punainen yllätysvoittaja-auto... No jos moottoriin ei enää syötetä moottoriöljyä bensan lisänä palotilaan niin varmaan sit sinne menee seuraavaksi vaihteistoöljyä tai hydrauliikkaöljyä. En olisi kuitenkaan eilen tai vielä aamullakaan olis ropoakaan laittanut likoon ettei paalupaikalta johdettaisi lähdöstä maaliin.

Öljyä poltti myös Valmet 361. Niin se tekee aina kylmänä pienen hetken, mutta tällä kelillä lämpeni nopeasti.

Tein aika operaation kun yritin saada siihen A toimivat takavalot (parkit), takavilkut ja perävaunun LED valot toimimaan.

Valmetti kun on + maadoitettu tehtaan jäljiltä ja varustettu tasavirtalaturilla. Näin ollen plussa on jatkuva ja maalla ohjataan.

Takavalot ja jakorasiana toimiva perävaunun pistorasia on kuitenkin kytkettävä toisin tai muuten on perään laitettava vain hehkulampullinen vaunu.

Eihän se valojen syttyminen suuri ihme ollut, mutta ihme oli se että niin monta sähköjohtoa oli poikki, mutta kuitenkin oli viel tallessa vilkun rele vaikka ei taida vakiona tuohon vuosimalliin edes sisältyä. Nyt kun vielä keksisi miten sen saa toimimaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus