Matka per aika eli nopeus

  • licence27

Kuuntelin viime viikolla ihan aiheellista tarinaa siitä kuinka vieläkin on suomalaisia joilla ei ole matkapuhelinta vaan pelkkä lankapuhelin. En kuulu heihin, mutta ymmärrän täysin kuinka paljon rennompaa elämä on kun esimerkiksi matkalla töistä kotiin ei tule seitsemää puhelua.

Ehkä kaiken tämän tietotulvan keskellä pitäisi käynnistää kännykkävapaapäivä, kännykkävapaa viikonloppu, vaikkei autoton päiväkään paljon katukuvassa näy.

Idea on varsin yksinkertainen: Sen päivän menot tai tarvittavat kohtaamiset sovitaan etukäteen ja aikataulussa pysytään. Sitten vaan puhelin kiinni ja ovesta ulos- tai vielä parempaa ovi kiinni ja oman kullan kainaloon. Edellyttää tietysti että sellainen on ja saatavilla, eikä missään tuhansien kilometrien päässä terroristipaimenessa.

Jos tuo on liian raju liike- siis olla päivä ilman kännykän räpläämistä niin ihan iltakin voisi olla hyvä. Jos yökerhossakin katselee vähän ympärilleen niin aika moni räplää puoli iltaa puhelintaan ja yrittää epätoivoisesti puhuakin luuriinsa oli sitten meteliä tai vaikka elävää musiikkia tarjolla kuinka paljon hyvänsä.

Jos on käytettävissä tietokone, puhelin ja kummassakin toimivat yhteydet mistä saa nopeimmin vastauksen.

A. Lähisukulaiselta eli tässä tapauksessa veljeltä
B. Deitti.netistä
C. Yhdestä maan suosituimmasta telkkariohjelmasta.

Tässä tapauksessa en minä mutta pojat kertoivat että järjestys on C, B ja A. Näin siksi koska tuotantoyhtiöstä tuli kolme puhelua ja tekstiviesti kuulemma vajaassa vuorokaudessa. Deittipalvelusta vastauksen saaminen kesti viikkoja, mutta veli ei ole vieläkään vastannut. Kaikkia noita nopeampi oli erään lehtifirman asiakaspalvelu. Tilauset sai lopetettua minuuteissa ja muutamien tuntien jälkeen kyseltiin palautetaanko rahat vai vaihdetaanko vain lehden osoitetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus