Oot liian kaukana hellasta...

  • licence27

Kappale oli kaiketi nimeltään "Karjala takas" tai jotain siihen suuntaan.

Laulun sanomaa tulkitsi muuan naapuri siten että niin kauan kuin nainen pysyy kotona nyrkin ja hellan välissä pysyy perinteinen avioliitto kasassa.

Kuitenkin nykyään niinkin voi käydä että naisen tulot ovat miehen tuloihin nähden reilusti kaksinkertaiset tai ylikin. Silloin kun ei ole taloudellista riippuvaisuutta on naisella hyvä vapaus lähteä lätkimään ja poimia seuraava parempi tai hyvätuloisempi mies. Näin siis ilmeisesti kävi naapurissa ja se vaikuttaa yllättävän moneen asiaan ja monen ihmisen elämään.

Omat tuloni ovat ja ovat olleet sen verran pienet että pikaisella laskutoimituksella ei ole oikein mahdollista että mahdollinen rouva olisi kotiäitinä kovin pitkään. Tai sehän tietysti riippuu myös menoista.

Taas toisaalta noin vuosi sitten alkaen kirjoittelin naisen kanssa jonka hartain toive olisi päästä nyrkin ja hellan väliin hieman mustasukkaisen miehen nöyrästi palvelevaksi kotirouvaksi joka ei tosin pysty allergioistaan johtuen juurikaan laittamaan ruokaa sillä hellalla. Mistä sitten löytyisi moisella naiselle mies jona olisi kiinnostunut muustakin kuin naisellisen reijän junttaamisesta?

Viljelin siis yöllä kirjoitusvirheitä.

Sata asiaa jäi tänään sanomatta. Se kuinka typerästi Saabillaan Linnavuoren liittymästä ennen kuutta aamulla kulkenut autoilija Saabillaan ohittei ja palasi tyhjällä tiellä liian pian oikealle kaistalle. Ennen kaikkea se jäi sanomatta että kaipaan tyttöystävääni. Luitte aivan oikein vaikka kirjoitinkin pari kertaa väärin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus