TV lihottaa

  • licence27

Tuolla haulla päästään vuoden 2008 kanadalaistutkimuksen otsikkoon. Sattumalta eilen juttelin Kanadasta juuri palanneen vaihto-oppilaan kanssa. Kuitenkin samasta aiheesta on kirjoitettu ihan kotimaisessakin lehdistössä ja vieläpä tällä viikolla. Sitä on siis tutkittu Suomessakin.

Tuota ei kuitenkaan pitäisi ihan purematta niellä. Jos istuu paikallaan yli kolme tuntia päivässä tekemättä juuri mitään ja napostelee niin en millään jaksa uskoa että televisio yksinään kykenisi ketään lihottamaan.

On siis muutettava tutkimusmetodia ja asetettava kysymys miksi jotain tapahtuu. No jos on siis perhe a jossa on televisio ja perhe b jossa ei ole. Perhe a katsoo televisiota yli kolme tuntia vuorokaudessa ja sen ajan perhe b tekee jotain muuta. Kenties tekevät uusia perheenjäseniä, liikkuvat, lukevat, leikkivät laulavat tai harrastavat jotain muuta. Tai kirmaavat salaa naapuriin että pääsisivät katsomaan jonkun muun perheen televisiota.

Edellisen kerran kun tapailin ihmistä jonka taloudesta TV puuttui ihmettelin ensin sen puuttumista. Kun siihen sitten tottui niin kannoin oman televisioni ja digiboxin pihavarastoon- siellä ne lepäävät edelleen. Jos hän sattuisi tämän lukemaan niin kerrohan : onko töllöttimen puute hoikistanut?

On saanut jäädä 6x nopeudella katsomatta"Posketonta Bongausta, Kaikki rakastavat valaita ja lähes kaikki James Bondit, kuten myös Uutiset. Ehkä olisi syytä katsoa myös muutama opetusvideo- siis sellainen jota oma sisko tai serkku ei ole salaa kuvannut. Yhdessä asiassa hän kuitenkin oli todella oikeassa- TV on muiden ihmisten elämää. Vaikka kuinka katsoisi Metsien miehiä ja Rekkakuskeja jäällä niin se on ihan eri juttu kuin laittaa saha käyntiin ja metsää nurin tai rullata puolilperävaunuyhdistelmän kanssa ratisevalle jäätielle.

Tämän viikon myötä on tullut murehdittua vähän liikaa muiden ihmisten asioita. Taas yksi murhe lisää jos täytyy oikeasti pohtia millä aikuinen mies vieroitetaan alkoholista. Ilmeisesti se on taas tyyppiesimerkki ongelmaisesta joka ei tunnista ongelmajuomistaan, eikä varsinkaan sitä kuinka paljon se rasittaa vaimoa ja onneksi jo aikuisikään päässeitä lapsia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus