Veteraaanikortti

  • licence27

Tänään se sitten tulla putkahti postin mukana. En olekaan ennen saanut postia keneltäkään ministeriltä, eikä sitä varmaan ole luvassa jatkossakaan.

Mutta siis kriisinhallintaveteraani kolmella kielellä ja kortti oikeuttaa veteraanialennuksiin. No muutamaa vuotta myöhemmin palvelleet hyötyvät vielä eläkettä nostavasta vaikutuksestakin.

Jos nyt sit joku ihmettelee miten ihmessä minulle moinen kortti postissa putkahtaa- olen ansainnut sen kuten arviolta 45000 muutakin suomalaista jotka ovat enemmän tai vähemmän henkeänsä vaarantaneet rauhaturva- ja kriisinhallintaoperaatioissa.

Ei tullut siis ylennystä tänäkään vuonna.

H-M Seppälä on ilmoittanut lopettavansa huippu-urheilu uransa. Johan se oli outoa lukea päivystyksessä jostain naistenlehdestä kuinka joustava reilut 20 vuotta vanhempi avomies on hänen kilpailemiselleen ja harjoittelemiselleen ollut.

No realiteetit nyt vaan on sellaiset että aika suuri osa tämän maapallon sinkkumiehistä ja varmaan suuri osa varatuistakin varmaan tinkisi omista vapaa-ajan menoistaan saadakseen viettää edes yhden illan kahden kesken H-M:n kanssa ja moni on ihmetellyt sitä mitä maailmanluokan kaunotar suhteesta saanut.

Siitäkin tosin on arvioita. Oma kärkiarvaus menee suunnilleen niin että kun nainen on ollut uransa huipulla, treenannut, kilpaillut ja matkustanut ties kuinka monta päivää vuodessa- ei siinä kukaan tavallinen duunari mukana vauhdissa pysy- ei vaikka pitäisi Hanna-Maria Seppälää maailman kauneinpana naisena.

Harvemmin moiseen kauneuteen yhdistyy ujoutta, nöyryyttä ja ylipäätään sellaista viehätysvoimaa että suorastaan pelottaa.

Jos nyt sitten syystä tai toisesta tuo suhde kariutuu niin en usko että tämän sivuston deittiosastolle ilmaantuu Exuimari32 seuraa hakemaan vaan jonossa on ottajia kaikissa ilmansuunnissa.

Harmi että Kimi Räikkönen ehti Minttunsa löytää- Kimi + H-M olisi ollut aivan unelmapari- jopa siinä mielessä että jos mies tai lapsi sattuisi Monacossa putoamaan veneestä niin nopeampaa pelastajaa ei hevillä löytäisi. Isovanhemmissa olis valmennusvoimaa ja nopeus geeneissä.

Viime viikolla luin kauhukseni että yksi naisen joka itse asiassa viime visiitillä taisi olla aataminasussa oli saanut ikäviä uutisia. Syöpäkasvain ei ole leikin asia kilpirauhasessa, eikä toki missään muuallakaan. Mietityttää vaan vähän että mahtaako olla osasyy urheiluharrastuksessa vai kenties vaan sitä ydinlaskeumaa, sattumaa ja huonoa tuuria.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus