Kaiken takana vaalirahoitus?

  • WilleWau

Todellinen Suomen ihmisoikeustilanne poikkeaa mielestäni entistä enemmän virallisesta.

* * *

Käsittääkseni vakuutuslakimiehet, vakuutuslääkärit ja vakuutuslääketiede ovat pörssin listattujen vakuutusyhtiöiden keskeisimmät tuloksentekoon osallistuvat instrumentit; kuitenkaan heistä ei löydy mitään mainintoja osakkeenomistajille suunnatussa materiaalissa?

Samoin kuin osakkeenomistajille suunnatussa materiaaleissa ei ole mainintaa paljonko vakuutusyhtiöt tytäryhtiöineen vuositasolla tukevat poliittisia puolueita ja ehdokkaita? Kuten itsenäisiä puolueiden paikallisyhdistyksiä.

Näitä tietoja ei löydy kyllä yhtiöiden asiakkaillekaan.

* * *

Suomi express ohjelmassa oli keskiviikkona 21.4. kello 19.20 TV2 - Taistelu paperilääkäreitä vastaan. Tulee uusintana nyt torstaina TV2 kello 14,45. Sen jälkeen jutun voinee katsoa jonkun aikaa Yle Areenalta.

Ohjelmassa on muun muassa stm:n vakuutusosaston ylijohtaja Outi Antilan haastattelu. Hänet muistetaan potilaiden keskuudessa mm. vuonna 1999 esitetystä Ari Korvolan MOT-ohjelmasta Vakuutuslääketiede - lääkärietiikan aivotärähdys.

Tässä uudessa ohjelmassa stm:n Outi Antila käsittääkseni väittää, että mitään ongelmia ei vakuutuslääkärisysteemissä ole ja valvonta on hänen mielestään kunnossa.

Tuo varatuomari Antila on saanut muuten aiemmin leipänsä vakuutusyhtiöiden kustantamien lautakuntien puheenjohtajana. Joten hän lienee lunastanut toimillaan paikkansa vakuutusalan ylimpänä virkamiehenä.

Ensimmäisen asteen tuomioistuimena toimivan tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunnan (entinen tapaturmalautakunta) voittoprosentti vakuutusyhtiöille on pysynyt vuosien ajan vakaana.

Kun kirjallisesti käytävistä tuomioistuinkäsittelyistä vakuutusyhtiöt voittavat keskimäärin 90 prosenttia, niin jotain lienee potilaiden kannalta pielessä?

Onneksi tässä Suomi expressin ohjelmassa haastateltu eduskunnan sosiaali-ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Juha Rehula (keskusta) on stm:n Outi Antilan kanssa eri mieltä. Ainakin toistaiseksi.

* * *

Aiheista voi keskustella esimerkiksi Suomi expressin sivuilla:
http://ohjelmat.yle.fi/suomiexpress/keskustele

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus