Onnen päivät haikunen

  • WilleWau

Mitenhän Suomi ja hallitus tämän tilanteen hanskaa? Jos eurokupla edelleen pullistuu ja sinne tunkee vielä tuettavien joukkoon Belgiaa sekä Ranskaa?

Entäpä, jos yli 10 000 miljardin euron mätälainoille rakennettaisiin jättimäinen sarkofagi? Ja lopetettaisiin kerralla tämä euromaiden veronmaksajien jojomainen faki-faki.

Olipa sitten velanottajana valtiot taikka laskijana jättipankit, muutenhan tässä saattaa käydä niin, että Kreikasta tarvitaankin käyttöpantiksi valtaeliitin rauhanturvaamiseen kaikki velkarahalla ostetut saksalaiset tankit.

Voisiko Suomi seurata pienen maan toimissaan, vaikka Tanskaa. Ehdotan kauppapoliittisista syistä johtuen mätälainojen jättisarkofagin rakentajiksi kruunuvetoista Skanskaa.

Sillä tuskin monikaan meistä tuntee, tarpeeksi hyvin, monilla korttipakoilla pelaavaa Ranskaa. Joka kyllä valtapelien isot kuviot Versaillesin malliin hanskaa.

Talouskomissaari Rehnin Olli voisi ollaan toimissaan ilmetty Onnen päivien Fonzie, mutta uskottavuus puuttuu, kun juuristosta löytyvät keskusta ja Mikkelin markkinoilta käsistä lähtenyt huijaus nimeltä rehnponzi...

Kirjoitettaessa soi Herrasen Mikko

2 kommenttia

Flash-Bang

30.6.2012 05:32

Eurokupla alkaa olla niin absurdia ettei jaksa edes "soinismi" naurattaa vaikka joskus hymyilyttääkin ihme letkaukset. Mitä jos Suomi alentaisi tuloveroa 10%? Ihan vain Espanjan tasolle? Jos sitten täältä lähtisi avunpyyntö EU:lle ettemme pärjää enää. APUA! Voisiko saada sellaiset %-hihamerkit maksettujen veroprosenttien mukaan? Työtön saisi heti 20% -merkin maksettujen verojen mukaan. Nähtäisi kadulla kuinka moni onkaan duunia vailla ja kuinka moni on duunissa mutta ei maksa paljon mitään veroja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus