30 cd-levyä !

  • Toni

Juu tykkään olla yhä vanhanaikainen. En ole siirtynyt vielä siihen että ostaisin musiikkia tietokoneelleni eikä tällä kertaa ollut kyse edes cd-levyjen ostosta vaikka niitä silloin tällöin yhä ostelen. Onhan se mukavampi pitää kuitenkin levyä ja sen vihkosta kädessään kuin pelkästään kuulla jotain tiettyä albumia ainoastaan tietokoneen kautta.

En ollut pitkään aikaan lainannut kirjastosta levyjä joten meidän varsin hyvätasoisella musiikkiosastolla oli paljon uutuuksia ja muutakin tullut sitten 2-3 vuoden aikana.. no eilen menin ja lainasin ison läjän levyjä ! =D Koska 30 levyä on maksimilainauksen määrä kerralla, otin juuri sen verran. Eka yrittämällä taisi käsiin tulla 36 levyä joten jouduin karsimaan vähän ei-niin-mielenkiintoisia-levyjä.

Toki kuuntelen toisinaan muutakin kuin erityyppistä metallimusiikkia, mutta nyt en ehtinyt vasta kuin katsoa vain ne eli toki tärkeimmät läpi ! =) Ja kuitenkin sitä musiikkia kuuntelen taatusti yli 90 %:sti joten eipä sitä juuri muuta musaa niin kaipailekaan kotiin :) Eri genreissäkin heavyssä riittää niin monenlaista kuultavaa. Eiköhän Cityssä näy lähiaikoina "mikä nyt soi"-keskusteluosiossa näitä kirjaston levyjä sitten soitossa !? =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus