Club Teatria, Oulu.

  • Toni

Siellä tuli pyörähdettyä nyt v-loppuna. Tajusin vasta siellä saatuani esitteen jostain kaljatiskiltä että hei näissä tiloissahan se Jalometallikin järjestetään. Tällä kertaa aihe oli kuitenkin hieman eri.. vaikka oikein tuttu aihe se tämäkin mulle livenä eli Erotiikkamessut.. Tuli jo lähdettyä sen verran aikaisin liikkeelle että melkein alusta asti ehti nähdä mitä siellä tapahtui. Ihan alussa ihmisiä oli tosi vähän verrattuna siihen tungokseen mikä oli ihan loppuillasta..

Aivan tyypilliset messuthan ne olivat missä ennenkin on tullut pyörittyä kun lavallekin jouduin/PÄÄSIN kuten melkein aina. Esiintyjiä oli mm. Hollannista, Espanjasta, Kolumbiasta & tietenkin Suomesta. Harmi että kääpiö peruutti oman keikkansa, se olisi voinut olla aika extremeä ! =D Noh ei tarvinut kuin hetken aikaa olla paikalla kun ensimmäinen esitys mihin ehti alkoi & kohtahan se hollantilaisnaikkonen pyytää mua jo lavalle.. =D Tämä naishenkilö veti peräti 4 showta koko illan aikana & tämä oli se eka niistä joten eipä osannut yhtään odottaa mihinkä joutuisi.. joten oikein jännittävää ja kivaa toimintaa oli siis luvassa ! =) Toisaalta jos olisi tiennyt etukäteen mitä tapahtuu niin olisi paremmin uskaltanut itsekin osallistua näytökseen. Mutta tulipahan tehtyä mitä nainen halusi, housuja se ei multa onneksi kuitenkaan ottanut pois.. vaikka vyö ja paita kyytiä vähän saivatkin..

Juuri tästä hollantilaisnaisesta oli juontajan mukaan kuulemma jo liikkunut paljon juttuja kaupungilla perjantai-illan esitysten jälkeen. Tekihän se aika hauskoja ja yllättäviäkin temppuja kuten puhalsi torveen tiedätte kyllä millä, sädetikkukin paloi mukavasti sieltä käsin & joka showssa veti niin jumalattoman pitkän nauhan tavarastaan pois.. aivan metritolkulla ! =D Illan päätähti oli myös hollantilaisnainen, oikea kissanainen jolla oli myös erittäin räväkkä show kun maito virtasi litkivän kissapukuisen naisen käsittelyssä myös yleisön seasta valitun avustajan päällekin runsaasti.. ja oli muuten aika kokenutkin nainen kun oli tehnyt yli 1000 aikuisviihdeleffaa ! xD

Naisia varten oli pari tummaihoista miestä jotka vetikin duo-showta sekä huikean kropan omaava espanjalainen fitness-tähti. Suomalaiset pitivät Lesboshowta Laura Leen johdolla. Sellainen oli illan ohjelma lavalla, mutta tokihan siellä muutakin tapahtui, josta muutamalla sanalla seuraava kappale !

Olin näköjään sitten jälleen(?) kerran helposti lähestyttävissä olevalla tuulella kun tuli juteltua illan aikana niin kovin monen eri ihmisen kanssa, sekä miehien että naisten. Ja sehän on tietty aina mukavaa näin melkein täysin vieraassa kaupungissa. Taas kerran se sattui tupakkapaikalla kun mulla letti liehui sopivasti niin yks tyyppi sano että näytän ihan James Hetfieldiltä hieman nuorempana ! =D Tätä sattuu tasaisin väliajoin tätä kehua tai toteamaa, rumiahan me jamesin kanssa ollaan ! =p Otan tuon kuitenkin ihan kohteliaisuutena, arvet kaunistaa naamaa.. ja kai jotain noissa kasvojen piirteissäkin on sitten samaa, tiedä häntä !? Mut saimpahan illan aikana aika monta muutakin kehua hameväeltä ja siitähän tämä Venus-Jellona tykkää ! =D

Sikainfluenssastakin peräti keskustelin jonkun rouvan kanssa. Yhteen tyyppiin tutustuin sillai paremmin että tuli pyörittyäkin hiukka yhdessä. Yhteinen tekijä oli jalkapallo ja sen pelaaminen. Tuli sitä noiden joidenkin esiintyjienkin kanssa jutskattua, mutta parhaat naiskontaktit tulivat kuitenkin yleisön joukosta kuten pitääkin :) Aika ihkun neitonen tuli ihan ex-tempore jutskaamaan ja ehdottelemaan hiukka omituisia kuten et voisko sen tyttökaveri ruoskia mua & tota toista kaveria jonka löysin tuolta. Noh mikäs siinä, muutenkin oli tosi vapaamielistä kontaktia kuten tietty erotiikkamessuilla pitääkin olla. Harmi että hukkasin hänet myöhemmin eikä tullut puhelinnumeroa vaihdettua. Mut hei jos näet tän blogin niin otahan yhteyttä sinä hoikka Pyhäsalmen tyttö niin vaihdetaan joskus kuulumisia ja vaikka muutakin.. !? =D

Fiilis oli ihan hyvä koko illan vaikkei niin kauheesti ollut tällä kertaa vara ryypätäkään. Sellainen yksityiskohta jäi paikasta muunmuassa mieleen et toi vessa on just passeli paikka heavyfestareille sillä se vaikutti ihan kuin olisi ruumishuoneelle mennyt.. ! =D Ehkä saatan elokuussa pyörähtää tuolla Jalometallin merkeissä, who knows ?

Niin ja oli siellä vielä amatööristrippauskisakin.. joo en mennyt siihen ja hyvä niin sillä en olisi pärjännyt saatan arvata, olisin ollut aivan liian jäykkä kuitenkin vaik ei sekään niin paha juttu olisi sinänsä kirjaimellisesti ollut.. =D Kaikkea erikoistakin siellä näki kuten polttariseurueen päätähti pukeutuneena Borattiin sekä pesunkestävä transu joka oli kovin naisellinen hienossa mekossaan, käsilaukussaan & käytöksessään vaikka tiesi kuitenkin että hän oli mies ! =D Minua se ei sinänsä häirinnyt yhtään, musta se oli vaan aika hauska ! =P Mulla on aika suvaitsevainen näkemys tuohon erilaisuuteen & huomasin taas kerran että viihdyn tosi hyvin näin vapaamielisessä ilmapiirissä ! :)

2 kommenttia

WilleWau

15.7.2009 20:17

Tuommosille elämän myönteisille messuille pitäisi sulkea koko nykyinen eduskunta miettimään tekemättä jättämisiään.

"Pois ette pääse, ennen kuin olette paljastaneet vaalirahoittajanne."

SÄÄNNÖT:

Ilman kertomista pääsee strippaamalla tuolla amatöörilavalla. Tosin sen esitykset menevät suorana nettiin.

Karkuun pyristelevät käsittellään yleisön toimesta tuolla S/M & Bondage huoneessa...

Joten your choice. Naked thruth or just naked.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus