Jalkapallon riemujuhlaa & vähän lätkänkin..

  • Toni

Joo tottakai pitää aloittaa siitä suuresta uutisesta että vihdoin ja viimein täällä Keski-Suomessakin nähdään ensi vuonna Veikkausliigaa ! Jyväskylän JJK teki sen ja varmisti suoran nousunsa ilman karsintoja voittamalla Ykkösen viime kierroksella kotonaan Ps Kemin. Eikä ole kauaa siitä kun JJK pelasi Kakkosessa Huiman kanssa melko tasaväkisestikin silloin kun muutama kausi sitten Äänekoskella oli harvinaisen kilpailukykyinen joukkue. Tälle Jyväskylän saavutukselle voisi vaikka jo kohottaa maljaa, Jyväskylään tullaan kyllä taatusti ensi kesänä katsomaan Suomen huippufutista, jippii !

Sitten päivän TV(Ei transvestiitti) =D Bundesliiga-matsista. Kyllä toi Saksan futis on parhaillaan aivan mahtavaa. Etenkin Werder Bremenin peleissä maaleja tulee usein kuin liukuhihnalla.. on se vaan viihdyttävää. Taitavaa nopeaa tehokasta futista ja paljon draamaakin, sitä on sitten mukava katsoa, aijai ! Taidan olla hiukan tykästynyt tuohon Saksan pääsarjafutikseen.. =) Englannin pelien tunnelmaan se ei taida ihan vielä aina riittää, mutta haastaa kyllä sen. Taitavat muut sarjat kuitenkin jäädä jo melkein taakse. 0-0 pelit voivat usein olla vedonlyönnissä mieluisia ja tuottavia, mutta pitemmän päälle sellaisten matsien katseleminen ei ole kuitenkaan kovin mieluisaa. Kuitenkin tähän samaan syssyyn on hyvä sanoa että onneksi näitä helpommin ennalta-arvattaviakin vähämaalisia sarjoja on olemassa kuten usein esim. Ranskassa ja Italiassa. Helpottaa kummasti pelurin elämää ! =D

Nyt tää viimenen viikko on ollut täynnä hienoja osumia melkein päivittäin. Meinasin jo viime viikonlopun osumia aiemmin listata blogiini, mutta ei nyt enää jaksa kun koko ajan on tullut upeita osumia lisää ! =D Aivan viimeinen silaus on kuitenkin puuttunut eli pientä epäonnea on ollut ettei olisi OIKEIN mojovaa tiliä tullut. Yksittäisillä osumilla ja tuplilla on kuitenkin jo voittoa ihan kivasti juoksevasti tullut. Se viimeinen silaus on puuttunut lähinnä sitten järjestelmistä. Se onkin tosi haastavaa hommaa saada kaikki parhaat ja osuvat esim. 4 kohdetta juuri siihen samaan riviin. Kun ei niitäkään kannasta kovin montaa tehdä ettei riski hävitä kasva liikaa.. On ollut nyt kolmea neljästä paljon. Eilen osui kivasti Ranskan kakkosliigan tasurit + Sedan 2 yli 4 kertoimella. Tänään on futiksesta tullut 2 jo merkittävämpää enemmän satsattua osumaa, Tampere U 2 aivan huikealla yli 6 kertoimella oli paras ! Edelliskausien hallitseva joukkue Suomessa on yhä aina vaarallinen vaikka ei panosta nyt tällä kaudella juuri enää olekaan paitsi ettäs ompas sittenkin itseasiassa oikein suurikin panos jonka osasin aavistaa eli tämän kauden parhaiden joukkueiden kiusaaminen ratkaisuvaiheissa ja oman huippuosaamisensa näyttäminen.. Toinen oikein maistuva osuma tuli Briteistä pelillä Bolton-Blackburn x. Peli suorastaan tuoksui tasurilta..

Sitten harmi kun en laittanut jo ennen illan lätkäkierrosta ajatuksiani ja intuitiotani Suomen tämän kauden jääkiekosta tänne blogiin. Eilen tilastoja katsellessani ihmettelin miten vähän tasureita on tällä kaudella pelattu. Todellakin poikkeuksellisen vähän ! En ollut pahemmin lätkää vielä veikannutkaan. Muutamia hassuja kohteita vaan tähän mennessä. Ajattelin tarkastaa sitten tän päivän ottelupareja ja aavistelin että tänään voisi hyvinkin niitä tasureita sitten kyllä tosiaankin tulla ! Ja pelasinkin sinkkuna sitten peräti 4 tasuria ja kappas kummaa 4 tasuriahan tältä kierrokselta tulikin ! =D Tosin veikkasin sillei että 3 niistä osui. Pelicans-Ilves x oli huti & Kalpa-HPK ristiä en pelannut. Mutta silti.. aika hyvin aavistettu, tyytyväinen voi kyllä olla tästäkin.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus