Tarkennus Jumalan etsintään ! =)

  • Toni

Empä lopettanutkaan blogeilua, mutta pakkojuttuna en sitä enää aio harrastaa vaan silloin kun siltä tuntuu että pitää jotain kirjoittaa !

Niin pyysin Jumalalta apua epätoivoisen yöni keskellä. Ja taisin sitä myös saada sillä olo on kohenemaan päin ja elämänusko palasi.

Juttelin sitten koko yön Jumalan ja muutaman edesmenneen tuttuni kanssa. Tosin en ole varma kuulivatko he !? =D Ja välillä yön hiljaisuudessa olin jopa kuulevani jotain mutta se saattoi olla vain omassa päässä se..

Nyt pari päivää miettineenä ja päättäneenä jatkaa elämää, totesin että minun tarvitsee tehdä muutama iso muutos elämääni. Siihen tarvitsen kyllä lisäksi vähän ulkopuolistakin apua. Mutta paljon pystyn tekemään jo omillakin voimilla ja päättämällä luopua joistain vanhoista huonoista tavoista.

Tajusin myös että olen ollut nyt viime aikoina yksinäinen ystävien & Facebookin ympäröimänäkin. Tajusin nyt senkin että mistä se johtuu. Minulta puuttuu kunnon parisuhde ja rakkautta. Normaalisti hyvinkin toimeliaana henkilönä en paljoa ehdi ajatella noita asioita. Mutta nyt olen ehtinyt. Niimpä saalistavana mieshenkilönä tuon tajutessani ja elämänhalun palautuessa olen lähtenyt tekemään toiveikkaana jotain myös tuon asian eteen ! =) Katsellaan rauhassa nyt sitten tuleeko mitään merkittävämpää suhdetta !? Vähintäänkin uudet ystävät ovat kuitenkin juuri nyt erittäin tärkeitä piristämään päiviäni kuten toivottavasti myös Sinun.. =)

Kirjoitettaessa soi Hiljaisuutta

3 kommenttia

Toni

2.7.2011 00:20

En pahastu ja puhuminen vaan auttaa ! Muutaman ystävän tuki, nukkuminen, miettiminen, pakkotoimien pakollinen =D karsiminen & ennenkaikkea ympärillä olevan elämän ja ihmisten hyväksyminen sellaisina(melkoisen puhdistava kokemus, suosittelen) kuin he ovat sekä oman itsensä hyväksyminen kaikkine puutteineen.. =) Tuloksena siunattu hymy huulillani :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

2.7.2011 00:21

Niin ja kiitos Sinunkin tuestasi oikein paljon ! Positiivista energiaa myös sinne suuntaan ! Jätän nyt ylimääräiset hymiöt pois ettei mene liian dramaattiseksi..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus