Työt & lätkän MM-kisat alkoivat !!

  • Toni

Uusia ja jänniä aikoja siis eletään kun tällä viikolla alkoivat työt uudessa paikassa & tänään alkoivat myös aina kevään jännittävät jääkiekon MM-kisat ! Työpaikka on ainakin alun perusteella aivan erinomainen. Lyhyt työmatka, auttamistyötä, mukavat työkaverit, joustava työaika esim. maanantaina tarttee mennä vasta 10 töihin sekä erilaiset työpäivät. Nyt on talon tavoille totuttelun sekä uuden opettelemisen aika eli kiinnostavaa ja samalla myös haastavaa aikaa elelen.

2 erää takana Suomen avauspelissä ja nihkeä eka peli kuten yleensäkin ainakin numeroiden perusteella. Vedonlyönnissä pelasinkin Valko-Venäjän kahta eri tasoitusvetoa. Saas nähdä pystyykö Valko-Venäjä pitämään pelin tiukkana loppuun asti ? 1 maalin voitto Suomelle olisi mulle parasta sekä isänmaallisuuden että vetojen kannalta. Saas nähdä milloin tulee kisojen ensimmäinen yllätys ? Joko Suomen tai Ruotsin pelissä vai täytyykö odottaa vielä lauantaihin tai sunnuntaihin tai jopa kauemmin ? Jännittäviä ja hyvätasoisia kisoja odottaen ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus