Uutisia..

  • Toni

Big Brother : Huomaa kyllä millainen sen ohjelman pääkatsojakunta on !? Taatusti valtaosa sen katsojista ovat sukupuoleltaan naisia, uteliaita ja juoruilevia jotka eivät pahemmin jaksa liikuntaa harrastaa. Tuli vain mieleen kun nettiäänestyksessä mitä haluttaisiin ens kauden Big Brotheriin niin liikuntatehtävät jäivät jumboksi.. tylsää, eikö olekin tylsää jossei siellä osata 'riehua' muuten kuin alkoholin avulla ?

Suomalaisloukkaantumiset : Aijai pahoja loukkaantumisia joukkueurheilussa. Futiksessa Heerenveenin Mika Väyrysellä tulee olemaan pitkä pakkoloma eikä hänestä ole apua ainakaan lähiaikojen Suomen MM-karsintapeleihin, harmi. Ja lätkässä Minnesotan Mikko Koivu loukkaantui viime yönä ja saattaa olla sivussa koko loppukauden.

Maanantain vedonlyönti : Päivän pääkohdetta Strasbourgia pääsi pelaamaan sinkkuna yli 2 kertoimella ja se maistui kun osui ja voitti 2-0. Sivuosuma Kalpa-HPK tasurista.

Lätkän pleijarit : Mahtavaa takavuosien altavastaajat ja konttaajat JYP & Kalpa kummatkin pelasivat itsensä tänään jo välieriin saakka ! =) Mielenkiintoinen mestaruustaisto tänä vuonna, ehdottomasti täytyy finaalipelejä ainakin jo TV:stä katsoa !

Kirjoitettaessa soi Porcupine Tree : Voyage 34

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus