Kuka sitä saa?

  • Tuija

En tiedä kuka tämän maailman on luonut, mutta minusta sillä tyypillä on harvinaisen kiero huumorintaju. On nimittäin olemassa asia, jota kaikki haluaa, mutta kukaan ei saa. Joko ei ollenkaan tai sitten ei tarpeekseen tai ei ainakaan niin hyvää kuin on joskus saanut tai on nähnyt telkkarista.

Perjantai-iltana sain Facebookissa viestiä. Tuttu, parisuhteessa oleva mies se sieltä viestitteli. Juovuksissa, totta kai. Tiesin kyllä mihin homma johtaa ja koitinkin olla ystävällisen torjuva (osaan olla myös vittumaisen torjuva, mutta en sentään tutuille). Viestiboxissa soperreltiin sekavia ja avauduttiin olemattomasta seksielämästä (facepalm) ja haluttiin ”kurnuttaa” mun kanssa. Siinä vaiheessa sanoin hyvää yötä (huomatkaa, edelleen ystävällisen torjuva) ja masennuin.

Ei, en voi väittää, että minulle tuli jotenkin yllätyksenä se, ettei parisuhteissa ole seksiä (olen ollut itsekin parisuhteessa). Mutta onhan se nyt hirvittävän surullista, että näin on. Aika moni tuntemani sinkkukin on silleen ihan siveellinen, ettei jaa tuolla kaupungilla pitkin poikin, joten ei meilläkään hyvin mene. Niin, että kuka sitä sitten saa? Cheek?

Kuka kuka muu muka? Cheek! Luukuta!
Kuka kuka muu muka? Cheek! Luukuta!

Helsingin Sanomien toimittaja Jani Kaaro kertoi kolumnissaan, että naisen puute aiheuttaa miehille syrjäytymistä ja tragedioita muillekin kuin miehelle itselleen.

Naisten miehen puutteesta johtuvia ongelmia ei kolumnissa eritellä. Niitäkö ei ole tutkittu? Ei kai vaan ajatella, ettei niitä ole?

Minulla ainakin on. Esimerkiksi asuntoni jääkaappi, se ei oikein toimi. Ulkoistaisin tämän ongelman mielelläni poikaystävälle hoidettavaksi. En myöskään yllä laittamaan verhoja ikkunaan korkeassa huoneessa, tarvitsen siis vähintään 175 senttisen poikaystävän. Renkaat sentään vaihtaa Vesa.

Eikä tämä tähän jää. Aika monta kertaa olen ollut myös mukana keskusteluissa, missä äkäisestä naisesta todetaan, että se ei vaan ole saanut parrua ja siksi kiukkuilee.

Niin, että oletteko olleet joskus esimerkiksi työn puolesta tilanteessa, jossa toisena osapuolena on äkäinen nainen? Minä olen. Ei muuten ole kivaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus