Taikametsän peikko

  • peikkojihuu

Olipa kerran peikko. Hänen nimensä oli Minttu-Inari-Taika-Inkeri, mutta häntä kutsuttiin Minttu-Inariksi. Tai niin hän itse kutsui itseään, sillä Minttu-Inarilla ei ollut yhden ainoaa ystävää. Hän oli siitä kovin surullinen, mutta ei itkenyt asian vuoksi koskaan, sillä peikothan eivät itke.
Minttu-Inari asui suuressa taikametsässä. Siellä kasvoi kesät talvet puolukoita, mustikoita, vadelmia, mansikoita ja sieniä. Ja niitä tämä yksinäinen peikko ahmi paljon!
Minttu-Inari eleli pienessä mökissä järven rannalla. Hän kävi useasti järven rannalla katsomassa maisemia. Hänen mielestään kauneinta siellä oli silloin, kun aamuauringon säteet heijastuivat järven pintaan.
Minttu-Inaria oli kiusattu aina peikkojen yhteisillä sieniretkillä. Sen vuoksi hän käy nykyisin yksin poimimassa marjat ja sienet, jotka ahmii kitaansa.
Minttu-Inari ei vieläkään tiennyt miksi häntä oltiin kiusattu peikkojen yhteisillä sieniretkillä. "Ehkäpä minun nimeni on hieman hassu ja omaperäinen toisten peikkojen mielestä. Tai ehkä syön liikaa sieniä", Minttu-Inari arveli
Eräänä päivänä, kun aurinkokaan ei ollut vielä noussut Minttu-Inari lähti ulos tallustelemaan ja otti sienikorin varmuuden vuoksi mukaan, jospa sattuisi vaikka löytämään sieniä. Minttu-Inari ei löytänyt yhtäkään sientä, mutta jotain paljon arvokkaampaa hän löysi. Nimittäin ystävän, toisen peikon ja vieläpä sellaisen, joka ei kiusannut Minttu-Inaria, vaan piti hänestä juuri sellaisena kun on. Toisen peikon nimi oli Tuomas-Tapio ja hän oli ehtinyt poimimaan taikametsän kaikki sienet. Sen vuoksi Minttu-Inari ei ollut saanut koriinsa yhden ainoaa sientä, mutta tämä ei Minttu-Inaria harmittanut laisinkaan.
Aluksi Tuomas-Tapio arasteli Minttu-Inaria, mutta lopulta hän antoi Minttu-Inarille jotain todella arvokasta, nimittäin hymyn. Minttu-Inarin suupielet vääntyivät kohti korvia ja vasta hetken kuluttua Minttu-Inari tajusi, mitä oli tehnyt. Hän ei ollut hymyillyt kenellekään pitkään, pitkään aikaan, mutta nyt oli sen aika. Minttu-Inari oli siitä täysin varma. Niinpä he lähtivät yhdessä Minttu-Inarin mökille tekemään sienimuhennosta.

Sen pituinen se

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus