Nettiseksivideovosu Suomessa!!!

  • Tomi

Yleisöä kuhisi lentokentän tienoilla kuin joku suomalainen keihäänheittäjä olisi juuri edellisenä päivänä voittanut pronssia juniorien EM-kisoissa. Kamerat olivat ryhmittyneet tiiviiksi ringiksi kuin parvi kärpäsiä kolme viikkoa vanhan edam-meetwursti-sämpylän kylkeen. Kaikki odottivat tunteet kuohuen hetkeä jolloin suuren historiallisen tapahtuman esirippu revähtäisi liitoksistaan.

Ja sitten se tapahtui.

Nettiseksivideovosu nimeltä Paris Hilton kertoi Helsinki-Vantaan lentoasemalla iltalehdille odottavansa Suomen vierailuaan kuin pupu kintuissa.

- Ihqua ja jänskää ja tosi totally awesome olla täällä, sinisiin verryttelyhousuihin ja mustaan pusakkaan pukeutunut vosu kertoi lehdille Helsinki-Vantaan lentsikkakentällä.

Neljä vuotta sitten nettiseksivideolla tylsästi poikakaveriltaan suihin ottanut vosu saapui Suomeen Tallinnasta täydessä Finnairin koneessa, aivan kuin se ketään kiinnostaisi oliko se täysi vai puolitäysi se lentokone. Muiden matkustajien mukaan a-kuppirintainen nettiseksivideolahna istui koneen takaosassa aurinkolasit (joidenkin mukaan kamalat) päässään, ja piti koko matkan hyvin matalaa profiilia. Lyhyen lennon hän kulutti rupattelemalla bändin poikien kanssa. Kuinka yllättävää, ehätti erään yliopiston asiantuntijaprofessoriexpertti toteamaan lehdille nimettömänä.

Suomalaiset eivät olleet moksiskaan kun vosun turvamies rusautti ja torppasi muutaman kameramiehen ja kameran kanveesiin kuin vettä vaan. Raamatussa oli Mooses ja Jeesus, kreikkalaisessa mytologiassa Eros ja Penelope ja Zeus ja kumppanit. Iltalehdissä ja netissä ja nykymaailmassa on nettiseksivideovosu. Ja hän todella oli täällä tänään. Pa. Ris. Hil. Ton. W. A. U.

Jippii!

Good Charlotte -niminen surkea teinimusaorkesteri konsertoi tänä iltana Helsingin jäähallissa. Keikan jälkeen nettiseksivideovosun nussintakumppanilla, Good Charlotte -nimisen surkean teinimusaorkesterin kitaristi Benji Maddenilla on dj-keikka ravintola Luxissa Helsingin Kampissa.

Ravintoloitsija Sedu Koskinen ei kertonut lehdille keskiviikkona, eikä torstainakaan, etteikö tai oliko nettiseksivideovosulahnake tai hänen tämän hetkinen suihinottokaverinsa tehneet joitakin vaatimuksia, kuten esimerkiksi kippo appelsiineja tai kolme purkkia banaanijugurttia, yökerho Luxille tai millekään muullekaan yökerholle tai taholle.

Bimbomaiseen ja tyhjäpäisehtävän pinnalliseen nettiseksivideovosuun saattaa törmätä tänään myös kaupungilla, jos oikein huono säkä käy. Keskiviikkona Tallinnassakin vosu ja tämän hetkinen jyystökumppaninsa nimeltä Benji nauttivat päivästä kuin ketkä tahansa kyyhkyläiset, kaikki kyyhkyläisethän päiviä suht samalla tavalla viettävät, ja meillä toimittajillahan on suurtakin Excel-taulukkotilastoa siitä miten kyyhkyläiset Virossa päivistä nautiskelevat. Olimme myös tietenkin koko päivän parin metrin etäisyydellä nettiseksivideovosusta ja hänen nykyisestä orgasmien tuottajastaan (tai ainakin sellaisten tuottamisen yrittäjästä), joten osaamme todeta kaikenlaista kivaa. Nettiseksivideovosulahnakebimbo ja hänen kainaloon yöllä ottajansa kävivät yhdessä muun muassa lounaalla erään hotellin yhteydessä sijaitsevassa eräässä ravintolassa, syöden eräitä ruokalajikkeita, haarukalla ja veitsellä, aivan kuin ketkä tahansa muutkin jotka jonkun hotellin yhteydessä sijaitsevassa jossain ravintolassa joskus jotain ruoan tapaista naamaansa pistävät.

Kaikkien silminnäkijähavaintojen mukaan voisi todeta jonkunlaisen yhteenvedon siitä että nettiseksivideovosulahnakebimbotyhjäpääperijätär on kaikesta päätellen ihminen. Ihmisolento. Ihmiseliö. Kukapa olisi Parisista uskonut?

Nettiseksivideolla muutama vuosi sitten silloista poikakaveriaan laimean antautumattomasti paneskellut vosu on matkustanut lässyn muovisen teinimusaorkesterin mukana useissa Euroopan kaupungeissa.

Euroopan kaupunkeja ovat mm Rooma, Lontoo, Varsova, Praha ja monia muita. Euroopasta löytyy monia kaupunkeja. Niistä löytyy mm useita teinejä ja hotelleja ja konserttilavoja. Eurooppa on tosi kiva paikka asua kun täällä joskus käy Paris Hilton -nimisen nettiseksivosun tapaisia ihmisiä vierailulla pistäytymässä, ja esittelemässä hillittömän valtaisen kokoisia aurinkolasejaan, ja antamassa sykähdyttäviä kommentteja esim Suomesta ja millaista on olla Suomessa.

Viimeisimpienkin silminnäkijähavaintojen mukaan Paris-vosu on vosu nimeltä Paris ja hänellä on päässään elikkäs siis kasvoissa kaksi silmää. Ne ovat joskus auki ja joskus kiinni.

Erikoisraportti täältä kutkuttavan kiihkeältä backstagelta päättyy tähän. Musiikki seinien tuolla puolen kuulostaa muuten erittäin sonnalta, onneksi ette tulleet tänne.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus