ihmisen paluu=D

  • kulkurikisuli

mikä suuri ja outo vaikutus fyysisellä voinnilla onkaan henkisen kanssa. Molemmat oleet huonot mutta tänään jo aivan erilainen olotila=). Tuntuu kuin olisi elänyt jonkun toisen eloa ja nyt oma pirteä elukkuuteni on taas palannut=D. Tervetuloa kotiin minä itse=)!!!!

Nukuin todellakin pitkästä aikaa hyvin ja keskeytyksittä. Muutoin yöt ovat menneet katkonaisilla ja levottomilla unilla. Unella joka ei suo oikeastaan lepoa ollenkaan. Viime yönä nukkumatti sittenviimein armahti=).

Äsken hain hempukan tarhasta ja kävin matkalla tervehtimässä Neito koalatarta. Siellä se töissä huseerasi ja meidän hipsukka ja säkkituoli (uusi lempinimi pikku M:lle...) rinnakkain ihmettelivät eloa. Pieni kokis ja sitten tarhalle. kaupoissa käyty ja kotiin siis päästy. Nyt hempukka katselee lastenohjelmaa ja silittelee kille the marsuelukkaa, ja mä olen saanut sen samaisen elukan häkin siivottua. nyt on killeliinillä puhtoinen koti=).

Hetkeksi näköjään iskee taas heikko olo ( huonosti syönytkin viime päivät) joten ruoka voisi olla kova sana=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus