ladadiii...padaa=)

  • kulkurikisuli

onpas ollut taas muksa päivä...grillattu on ja pitkästä aikaa massu ihan täynnä lihaa=). yleensä kun tulee kalaa ja kanaa ja kasviksia mupellettua ( unohtamatta sipsejä, ne tarttis oman osionsa mun ruokaympyrässä=)...).no kerranpa näinkin=).
nyt ollaan jo päästy takaisin isukin luo ja istuksin tässä isin työhuoneen koneella näpyttelemässä...huomenna takaisin helsinki-cityyn , torstaina taas yövuorot odottaa valvojaansa. Torstaina pääsen vihdoin eroon ylimääräisistä "pöntöistä" ja kovalevyistä ja monitorista. Isukki lähtee äitipuolen kanssa rovanniemelle johonkin maaherran bileisiin ja tulee matkalla lentokentälle hakemaan ne pois. Saan vihdoinkin laitettua mun uuden hienon punaisen tietomasiinan tietsikkapöydälle (jossa palvon sitä aikojen loppuun*wirn*=)...).Jos olen oikein urhea ( tai uhkarohkea) yritän saada sen itse käyttövalmiuteen. Siinä saattaa vaan käydä niin että en saa sitä toimimaan ja soittelen hätäpuheluita koko päivän atk-kamusille ja itkustan luuriin ( "älä itke, hei älä nyt itke!!!!kyllä me saadaan se toimimaan!!!!älä vaan itke!!!!") =D. Toivoo nim. kokemusta on=)...

tämän reissun jälkeen on matkustamiset joksikin aikaa matkustettu. Ensi viikolla siirryn taas päivävuoroihin ja "normaalielämään" mitä se sitten mun kohdallani tarkoittaakaan. Ainakin uusi ns. harrastus on löydetty. suomalaisen wrestlingin seuraaminen nimittäin=). Lady L:n kanssa ( joka oli mun mukana lauantaina gloriassa) päätettiin tulevaisuudessa mennä jokaiseen showhun mikä mahdollista. oli niiin hieno tunnelma!!!!Lady L:n kanssa ei olla vapaa-ajalla paljoa pyöritty (se ravintola-alalla ja molemmat kiireisiä) mutta ollaan ihan hengenheimolaiset.
on aika jännää miten aina joskus, kerran vuodessa tai kahdessa saattaa törmätä ihmiseen jonka kanssa huomaa heti olevansa ihan samoilla aaltopituuksilla. Sitä huomaa juttelevansa todella henk. koht asioista ja voi tietää ettei jutut leviä. nytkin meille selvisi toisistamme aivan uusia asioita, molempien ällistykseksi. Oli samanlaisia elämänkokemuksia ja asioita ja molempien elämänkatsomus oli lähes samanlainen ( pieniä eroavaisuuksia tietty=)...niitä on aina).
sitten taas on ihmisiä joiden kanssa tuntee pitempään ja vasta sitten alkaa kaveruus versoa suuremmaksi ja kestävämmäksi.

totean vain...ihmeellistä on tämä elämä mutta ainakaan ei tule tylsää=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus