Väsynyttä hymyä.

  • Subarullaa

Kirjoitin eilen pitkästi joulusta ja enkö vaan sohassut hiirulaisella tota tilaa city-lehti banneria ja sinne katos kaikki kirjoitukset. Tässä kiteytettynä: Hyvin ja perinteisesti meni joulu ja mukavaa oli. :)

Podin eilen tylsyyttä illalla, kun tv:n mikään kolmesta leffasta ei saanut mua syttyyn oikealle katselutaajuudelle. Alitajuntaisesti odotin koko ajan jotain tapahtuvan. Kello löi 23 ja pling ilmoitti puhelin. Siellä se koko joulun "odottamani" tekstiviesti saapui. Tunti siinä meni nopeasti viestitellen joulun kuulumisia. Puolen yön jälkeen tuli vielä kutsu viinilasilliselle ja minähän lähdin. No ajatus kolmen minuutin ajomatkasta ei päätä huimannut ja kun unikaan ei ollut vielä tulossa, niin päätös kävi nopeasti.

Vastaanotto oli lämmin. Olipa mukavaa vaihtaa kuulumisia kasvotusten ja jutella muutenkin asioista pitkästä aikaa. En kuitenkaan lähtenyt sen lasillisen jälkeen kotiin ajamaan vaan jäin yöksi. Olipa ihanaa, kun toinen piti kiinni ja silitti. Aamu oli yhtä suloinen.

Mutta se siitä jälleen. Vastaavaa ei ole tarjolla lähiaikoina. Piristää kummasti kuitenkin ihmismieltä, kun saa olla lähellä.

Tänään oonkin sitten tehnyt töítä kotoa. Tai no töitä ja töitä. Huomenna onkin edessä sitten vähän enemmän töitä, kun on kehityskeskustelu perjantaina. No ehkä ensi yön nukunkin vähän paremmin kuin edellisen. Oma sänky, nääs. ;)

Nyt lähden viemään siskolle auton. Se palautuu illalla kotiin. Melkein tulee jo kiire, vain melkein.

Väsynyttä hymyä, tänään elämä on. :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus