Keskusta eläväksi - ihmiset maan alle

  • Prinssi1963

Luin HSn ja ihmettelin kun toimittaja oli muuttanut Hgin kaup joht Pajusen autoilijoita keskustan suosivan mielipiteen muotoon Keskusta eläväksi- autot maan alle. Minulla on ollut vuosikymmeniä toinen visio.
"
Keskusta eläväksi - ihmiset maan alle.

Jo pitkään olen huomannut miten kätevä on kävellä maan alla keskustatunneleissa paikasta toiseen myös talvella lämpimässä ja valoisassa paikassa. Kesähelteellä maan alla on viileämpää. Pimeä aika kun kestaa 1/2 vuotta. Autojen matelua ei tarvitse odotella valoissa. Myöskään ei tarvitse altistua diesel-autojen katkulle. Tunneliin mahtuu yhden autotien tilalle hyvä tilat kävelijöille. Näissä tiloissa pitäisi olla riittävästi liikkeitä, mikä pitäisi tilan valvottuna ja toimivana. Liikennejärjestelyt, kuten metro, pitäisi liittyä näihin tunneleihin. Tämä olisi todellinen metropoli.

Kuvattu maanalainen verkosto on esimerkiksi Torontossa, jota pidetään yhtenä pohjois-Amerikan kauneimpana kaupunkina ja ilmasto on saman tyyppinen. Siellä on isot ja turvalliset liiketilat maan alla. Marmoriakin näkyy seinillä. Rikkinäisten ikkunoiden teorian mukaan tilat on pidettävä siistinä jotta ne pysyy siistinä ja turvallisena.
"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus