Hyvitys

  • hokkupii

Se toi prinsessatukalle hiusväriä. Pitäisikö siitä päätellä jotain? Ehkä jollakin perusteella, muttei sillä ensimmäisellä mieleenjuolahtavalla. Hiuksia ja väriä se on aina kehunut kovasti. Vaikka itse olisinkin pörröön kyllästyneenä valittanut.

Hiukseni ovat kruununi, prinsessankruununi.

***

Tapaan kulkea kilpailevalla suoli-kanavalla nikillä Fetissibarbi. Siitäkö elämä eilen syntyi ja harvinaista kyllä silläkin sättifoorumilla yleistä keskustelua. En kuulemma voi olla barbi, koska en näytä barbilta. Lisäksi barbin kuuluu olla hiljainen ja tyhmä - ilmeisesti en ole sitäkään. En kuulemma voi käyttää sellaista nikkiä, koska se on stereotypinen, eikä riko konventioita. Ei siellä tällaista kieltä käytetty, tämä on minun referointini siitä.

Mutta emmekö me kaikki päätä itse omista nikeistämme ja määrittele itse omat fetissimme. Ei nikkini ole barbi vaan fetissibarbi. En siis ole pitkä, pitkäsäärinen, isotissinen blondi. Pikemminkin fetissit tekevät sen barbimaisuuden, tietynlaisen nukkemaisuuden. Kyse on ulkoisesta olemuksesta, jossa korostetaan tiettyjä ominaisuuksia tai omituisuuksia. Ylikorostetaan vaikkapa naisellisia ominaisuuksia. Kyse on siis fetisseistä.

Pidän rajojen rikkomisesta. Konventioiden ja stereotypioiden rikkomisesta, ylittämisestä, ylikorostamisesta, parodioimisestakin. Kaiken sen teen tietoisesti, omasta halustani. En patriarkaatin sterotypioihin ja konventioihin alistuneena. Käytän naisellisia ominaisuuksia ylittämään ja rikkomaan perinteisenä pidettyjä naiseuden rajoja.

Täällä nikkini on pikkuh. Siitähän sitä aina iloa riittääkin. "Mikä toi h on?" "pikkuhxxxxx?!?!" Joskus mietin nikin vaihtamista, joskus naureskelen itsekseni. Eikö tämä jos mikä ole kaikkien konventioiden täysi parodia. Kiltti pikkutyttö, joka näyttää kaikkien ulkoisten mittareiden mukaan joltakin aivan muulta. Nikki vihjaa, ulkonäkö huutaa. Karnevalisoiden ja kääntäen kaiken ympäri niin, ettei stereotypiat ja konventiot enää päde. Ja jäljelle jää vain pikkusieluisten moraalinvartijoiden ja vihastuneiden paheksujien lauma.

Tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka kirjan, mutta nyt kävi käsky tehdä iltapalaa sänkyyn.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus