Työkaverin 15 v. tytär

  • TiBu78

lähti eilen kielikurssille Englantiin. Ja nyt se sitten jo soittelee äidille.Tuli mieleen oma kielikurssireissu ihan helkkarin monta vuotta sitten. 16 kesäsenä lähdettiin parhaiden tyttökavereiden kanssa reissuun. Vuosi tais olla 1994. Jessus siitä on jo ikusuus.. Mutta niin.. Sillon kun lähdettiin kolmeksi viikoksi reissun päälle niin koti ovella sanoin äiskälle heippa ja siitä kolmeen viikkoon ei oltu missään tekemisissä vanhempien kanssa. Eipä ollu kännyköitä ei. Postikortin laitoin, mutta sekin tais mennä perille suunnilleen samaan aikaan kun itse olin kotona.

Sitä luottamus pelasi eikä tarvinnut raportoida kotiin tekemisiään. Ja hyvin pärjättiin ilman joka päivästä soittoa äidille. Eikä ikävä iskenyt kun kivaa oli. Sitähän en voi tietää, miten äiti sillon mahto olla huolissaa, mutta jotenkin tuntuu niin hölmöltä se, että tuo työkaveri on hohhaillu ja pohtinu että mitenhän se tyttö pärjää (siis kaverinsa kanssa matkalla). Ja kuitenkin sitten liki päivittäin voi puhelimessa vaihtaa ne kuulumiset.

Vuonna 1996 olin sitten puolitoista kuukautta Ranskassa "au pairina". Sillon sentään muutaman kerran juttelin äiskän kanssa puhelimessa. Tosin sekin oli kyllä mallia lanka :) Ekan oman kännykän hankin syksyllä 1997 kun pidin lukion jälkeen välivuoden ja siivoojan palkasta makselin sitten puhelinlaskut.

Meneekö se niin, että luottamus vähenee mitä enemmän elektroniikka kehittyy? Että kun itse olen viidenkympin pahemmalla puolella niin kyyläänkö mahdollista jälkikasvuani jonkun satelliitin kautta?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus