väärin

  • babyblue

Maailmassa on jotain niin vialla. Tai sitten mussa, oon liian naiivi tai optimistinen.

Olipa kerran käsitys nimeltä Moraali. "Moraali viittaa vallitseviin käsityksiin oikeasta ja väärästä, siihen mikä on oikein ja väärin sekä etiikkaan eli moraalifilosofiaan" (Wikipedia)

Nykyään "Moraali on oppi siitä, kuinka toisia voidaan syyttää pahoiksi. Joskus moraali voi tarkoittaa sitä että toiset syyttävät sinua pahaksi" (Hikipedia). Moraali tarkoittaa myös sitä että kihlasormus on kutsu harrastamaan irtosuhteita, pettämissivuston jäsenyys on ehdoton ja kaikkea saa kokeilla kunhan ei jää kiinni (ellei luvallisesta pelehtimisestä ole erikseen sovittu ja sittenhän se ei ole enää ollenkaan hauskaa).

Enemmän tai vähemmän kuvitteelinen tapahtuma: Kaveriporukka on ulkona, suurin osa parisuhteessa tahoillaan. Törmätään vastakkaisen sukupuolen edustajiin, on kivaa. Valomerkin aikaan ihmetellään porukalla miks naimisissa oleva kaveri ei lähde puolituntemattoman matkaan. Ehkä lähtee, ehkä ei.

Miten kukaan voi rohkaista toista tekemään väärin?!

Sanoisko joku oikeasti selvinpäin kummemmin toisen parisuhteen laadusta tietämättä "Joo, mä ihan vilpittömästi suosittelen että heität viiden vuoden avioliiton ja lapset menemään ja lähdet nyt vaan ton keskinkertaisen kännipanon matkaan"?
Tuntuu hyvältä tietää että kelpaa muillekin kuin puolisolle, mutta kuinka pitkälle se hyvä olo pitää viedä? Kaveri tuskin itse lähtisi jos kotona odottaa joku, miksi kehoittaa toista?

Tästä juolahti mulle mieleen Mikko Aholan mielipide, koska teoilla on yleensä seurauksia. Lukekaa ennenkuin kuuntelette kaveria.
http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116481-vaiettu-tabu-miehet-naisten-seksiuhrina

Mun on pakko myöntää että oon äärimmäisen pettynyt. Oon saanut konkreettisen vahvistuksen oletukseeni siitä, että miehet ei kertoisi toistensa retkeilyistä vaan päinvastoin kehoittavat niihin.
Miksi? Jos ihminen, itsekäs luonnoltaan kun on, ajaa omaa etuaan niin mitä se hyötyy siitä että kaveri sössii parisuhteensa (jossa ilmeisesti haluaisi olla, koska ei ole siitä lähtenyt)?

Onneksi maailmassa on vielä ihmisiä jotka kykenee ajattelemaan omilla aivoillaan. Ainakin kunnes toisin todistetaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus