Hämärää

  • Subesub

Nyt onkin maanantai tosiaan. Luulin sunnuntaiksi kun on vielä tämäkin päivä vapaata.

Keskiviikosta tulossa rankka päivä. Aamulla fysioterapiaan, päivällä polliisien puheille kysymään haluaako ne mun ajokortin nyt ihan välttämättä lainalle ja illemmalla sitten exän luo syömään. Ajatuksena olis nyt sitten selvittää se etta miksi hänen mielestään meidän kannattaisi vielä yrittää. Mahdollisesti täytyisi myös yrittää torjua kyseinen ajatus, sillä ei se mielestäni ole järkevää. Helppoa ei tule olemaan tuo keskusteleminen sillä suhteen aikanakaan emme olleet koskaan hyviä siinä, varsinkaan keskustelun aloittaminen ei koskaan ottanut onnistuakseen.

Se on tulevaisuutta, tällä hetkellä siis istun kirjastossa, tuossa viereisellä koneella istuu aika kaunis tyttö, taitaa vain olla hiukan nuori minulle, tai en tiedä, siinä 18 ikävuoden tietämillä varmaankin. Mutta nätti on kyllä, kauniit suuret silmät, punasävyiset hiukset. Noihin silmiin olisi ihana uppoutua tunneiksi, katsella vain, nähdä hänen hymynsä... Nyt Sube, lopeta jo ennenkuin on myöhäistä. :) Taitaa tyttö ihmetellä, että mille oikein virnuilen tässä. :)

Kävin äsken kaupassa hakemassa tarvikkeet hedelmärahkaa varten: persikoita, ananasta, banaania, omenoita, kermaa ja maitorahkaa. Tästä kun pääsen kämpälle, laitan saunan lämpiämään, saunan lämmetessä siivoan kylppärin (muu kämppä tuli jo siivottua), käyn saunassa, teen rahkan, istun telkkarin ääreen ja nautin 70's showsta sekä maanantai leffasta (007), kera hedelmärahkan. ;) Lähtisköhän tuo vieressä istuva tyttö syömään mun kanssa rahkaa. ;)

No niin siinäpä mun maanantai sitten onkin, ihan hyvä maanantai.

Poistun, veikeä hymy kasvoillani, takavasemmalle... ;)

"...I'm a poor lonesome cowboy and a long ways from home..."

2 kommenttia

Subesub

30.10.2006 17:43

Tyttö meni jo eli haaveeksi tosiaan jäi, parempi niin. :)

Haaveilu on ihan kivaa hommaa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus