Ihanaa olla hyodyllinen!

  • Susanna

Eilen paatin olla kunnon kansalainen aamusta iltaan. Herasin JA nousin sangysta ennen kymmenta, sain hoidettua triljoona juttua jotka mun piti kasitella jo ajat sitten: veropaperit, tyopaperit, facebook, duunivaatteet ja -tarvikkeet. Olin tosi reipas!
Illalla ihmettelin etta mitenkohan saisin unen paasta kiinni ennen kolmea kun oon tallanen yoihminen ja satuin kavelee hierontalafkan ohi kun sain idean :)
2 pikkusta thaityttoa teki mulle lahes kokovartalohieronnan ja taistelin itteni siita jotenkin hostellille johon paastyani vaan rysahdin sankyyn! Kiitti thaitiput (i've had better, but it was ok.. puol tuntia noin 10e).
Sit tanaan menin (aamulla AJOISSA!!!) mun ihan ekaan aamuvuoroon (johon mut vei duunipaikan hieno minibussi pitkin mutkaista viidakon reunustamaa tieta yhen vuoren huipulle) nayttaen niin ammattilaiselta kuin vaan mahdollista mun mustavalkosessa upouudessa tyoasussa ja paiva meni hienosti! En rikkonut yhtaan mitaan! Yhta asiakasta kylla kopautin lautasella paahan, mutta se oli kylla ihan sen oma vika :D Mitas pyori ku puolukka..
Tunnin paasta alkaa iltavuoro intialaisessa ravintolassa, janskattaa taas ja on kovat vapinat paalla kun paniikissa kumosin pari kuppia kahvia ja ison kokiksen. Pärinää!!
Etta nain. Ainiin ja yks paikallinen halus viia mut sunnuntaina brunssille. Ajattelin, etta mikas siina, syominen on kivaa. Kapusin aamulla sen autoon ja ajattelin etta se vie mut jonnekki lahimaaston ravintolaan, mut silla oli yllatys: se vei mut Port Douglasiin!! :D:D:D
Oli kylla niin makeita biitseja ja nakymia etta OHHOH! Kiva saada matkaopas kun en ma osaa taalta mihinkaan itse liikkua. Torstaina olis ohjelmassa VESIHIIHTOA ja skyrailia! COOL!
Ja ma loysin kartingradan ja kuntouima-altaan seka poytatennisklubin. Ei tuu tylsaa.
Uih, nyt pitaa juosta, wish me luck!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus