Erehdyksiä

  • jeera

Mua on luultu viime aikoine melko tiuhaan pojaksi. Taannoin asioidessani DTMssä sain osakseni kolme iskuyritystä, joista kaksi päättyi siihen, kun avasin suuni ja korkeahko ääneni kavalsi minut naisihmiseksi. Miltei hauskaa, kun tyyppi poistuu paikalta sanoen "anteeksipyynnöksi" ai sä olitkin tyttö.. Kolmas oli sinnikkäämpi tapaus, koska olin muka niin vitun vetävä, jannu harkitsi heterokokeilua ja ilmeisesti halusi minunkin harkitsevan. En sitten lämmennyt.

Vähän aikaa sitten ulkoilutin kissaa ja naapurustomme täti huuteli parvekkeltaan kovaan ääneen POIKA, HEI POIKA, POIKAAA.. En tajunnut sen tarkoittavan mua ennen kuin täti vaihtoi kutsuhuudon muotoon 'Hei kissanulkoiluttaja'. Tällä kertaa ei minkäänmoista anteeksipyyntöä, ainoastaan tiukkasanainen läksytys koska täti ei ilmeisesti ollut kovin eläinrakas tapaus.

Viimeisin oli tänään treeneissä arviolta kymmenvuotias tyttö, jolle esiteltiin meidän joukkueen jäseniä. Vuoroni koitettua oli tyttönen tokaissut 'ai onko sekin tyttö?'. No toki oli treenivermeet päällä mutta niin oli kaikilla muillakin. Lapsen suusta se oli lähinnä hupaisaa, mutta siis kautta ikä- ja sukupuolijakauman mua luullaan pojaksi. Pitäisköhän harkita meikin käyttöä? Sitten mua varmaan luultas transuksi..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus