Exmouth- Coral bay

  • Vilperi1978

Uin valashain kanssa ja selviydyin!!!! No eipa siina paljoa pelattavaa ollut. Isosta koosta huolimatta maailman suurin kala syo vaan planktonia. Yksilo minka kanssa me uitiin oli pienimmasta paasta, ainoostaan 3 metria, kuitenkin aika vaikuttavan nakoinen otus, Ekan kerran kun nain sen tuli lusikallinen janna kakkaa housuun! Se oli yhtakkia mun edessa ja ui suoraan kohti. Ei muuta kun rapsimaan kuvia ja yrittamaan uida takaperin karkuun... selvisin... :)
No nyt oon Coral bayssa ja taal olis tarkotus kans menna snorklailemaan. Viime yona kun tulin tanne, oli mun buukkaus unohdettu kokonaan. Eipa ollu alku yosta punkkaa mihin menna. Istuskelin vahan aikaa hostellin respassa ja ihmettelin maailman menoa. Sittenpa tuli tarve menna vessaan. Siella sit odotti kiva yllatys, kun joku jatka makas keskella vessan lattiaa alasti, ylta paalta oksennuksessa ja kuorsas suht kovaa. Menin naisten vessaan. vessa reissun jalkeen istuskelin taas respassa ja odotin aamua, kun yks hemmo tuli sanoo, etta futis finaali nakyy viereisessa kuppilassa. Sinne siis kattelee kun sammakot havis spageteille. Sielta sit takas taas hostelille. Noin puol viiden aikaan tuli yks hemmo taas kyselee, etta mita me (mina ja suomalainen tytto jonka tapasin broomessa) siina istutaan. Kerrottiin tilanne ja se sano, etta sen huoneessa on vapaita punkkia. Sinne sit nukkumaan loppu yoks. Aamulla sit respaan kyselee, etta mika mattaa, kun ei yolla saatu huonetta, niin ne oli rehellisesti unohtanu meidat. Saatiin 6 hengen dormi 10 hengen hinnalla. Pieni alennus, mut kuitenkin. Nyt taytyy taas lahtee snorklailee. Taal pitais olla paljon rauskuja. Ne on aika jaatavia! Palataan!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus