Festarit

  • Skibaduvei

ovat takana. Ikuisena heikkonamiehenä brunetteihin yllätin itseni heräämällä joka aamu eri blondin vierestä. Kenenkään nimeä ei tietysti muista, eikä sitä että onko jollain numeroni...
Hitusen kyllä ressaa kun tuntuu siltä että sieltä ainakin yksi puhelu tulee vielä ja muistuttaa että mitäs vittua sitä tuli kännissä touhuttua. :)
Kuinka sanoa kohteliaasti, "olin vitun kännissä, en muista sinua, laita minulle postilla kuvasi, painosi ja kuukausitulosi niin otan ehkä yhteyttä"? Yeesuss, en ryyppää enää ainakaan neljään päivään.

Nyt töissä, heikottaa ja väsyttää niin maan perkuleesti. Kello on puoli kymmenen, voisikohan jo lähteä kotiin?
Olisimpa vain rakastunut. Mielummin olisin ikävöinyt sinua rakas, kun ollut tunkemassa kieltäni aukinaisiin suihin hitaampien kappaleiden aikana. Olisin voinut soittaa sinulle neljältä aamulla kertoen paljon, mutta ilmaiseen takkuilevilla lauseillani vain sen että rakastan ja olen jossainmäärin hengissä.

Mihin menivät sadat euro, kun ainut mitä osti oli viiden euron rannekoru?

Kohta kotiin hokemaan itsellensä tutisevana peiton alle "olin koko viikonlopun kotona, katsoin yksin telkkaria, en tehnyt mitään tyhmä. Olin koko....". =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus