Tulihan se sielta.

  • -Gee-

Karaokekoira oli tarpeeksi armollinen tarjotakseen linkin, joka vastasi edellisen blogini dilemmaan. "Rakennan sun sydamesi taloa" eika "Kalustan sun sydamesi taloa". Kiitan ja kumarran. Yksi ongelma vahemman.

Meni lauantai-ilta ihan erilailla kun oli tarkoitus. Suunnitelma: tavataan vaimokkeen kollega ja taman tyttoystava klo 20.00 kuubalaisessa tapas-baarissa, sielta suunnataan vakiopaikkaan PARILLE. Ollaan sivistyneesti koskapa ollaan absolutistien seurassa. Noh. Kavi niin etta SEKA vaimoke ETTA kollega onnistuivat tallentamaan toistensa numerot vaarin kannyyn. Eli vaimoke yritti soittaa kollegalle ilmoittaakseen ravintolan nimen ja kollega yritti soittaa vaimolle kysyakseen ravintolan nimea. Molemmat saivat "numero ei ole kaytossa"-vastauksen. Eli sitten suunnattiin vaimon kanssa lopulta suoraan vakiobaariin ihan silta varalta, etta kollega ilmestyisi sinne sitten. Eli jatettiin ravintola valiin. Siella tormattiin vaimokkeen toiseen kollegaan (hyva tyopaikka muuten. taynna LGTB-vakea.) ja hengattiin taman kanssa. Otettiin sitten muutama tuoppi ja luultiin jo ettei se kollega (jonka kanssa piti alunperin treffata) tulekaan. Ja kun oltiin neljannen pintin parissa, han sitten ilmestyi. Saatiin koko sotku selvitettya. Mutta oltiin siihen mennessa jo melko paihtyneessa olotilassa. Oli eilen sitten hirvittava darra. Eika ollu tarkoitus juoda juuri ollenkaan.

Noh. Kerrankos sita. Tana viikonloppuna pidetaan sitten paastoa. Tai siis detox-viikonloppu. Pelkkaa terveellista luomuruokaa eika mtn alkoholia, kahvia jne. Putsataan kroppa. Yeah.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus