Taas niitä näitä maalarin töitä

  • Impinainen78

Talo on melkein maalattu. Toinen päätyseinä jäi huomiselle ja muutama muu pikku kohta. Aika ahkeria ollaan siis oltu. Ja nyt nautitaan ansaituista saunakaljoista ja -siidereistä.

Ehdittiin eilen illalla käydä siskojen kanssa serkuilla kylässä. Nuorin serkuista on jotain 3 vee ja sellainen tapaus, että huh huh. Nytkin saatiin katsella Stiga-merkkisen monitoimiruohonleikkurin mainosvideota, koska pojalta oli kaikki muu (lue Muumit) videomateriaali kielletty. Meinas itellä pokka pettää, kun sitä filmiä katsoi ja serkkupoika osas jo jutun ulkoa ja oli aivan innoissaan :)

Jotenkin tässä iässä sitä vielä kuvittelee viettävänsä perjantai-illat muulla tavoin kuin ruohonleikkurimainosta katsoessa :) Tai ainakin kuvittelee, että moni muu asia on viihtyisämpää ja järkevämpää. Ehkä itse asiassa pitäiskin oppia jotain noilta lapsilta. Sen että iloa saa jopa typerästä filmistä, jos siihen asennoituu oikein...

No joo, oli kuitenkin hassu ilta ja onneksi tämäkin päivä on ollut mukava. Raskas tosin, mutta mukava. Sisätöitä tekevä näyttäisi viihtyvän aika hyvin myös ulkotöissä, jos tästä päivästä ja eilisestä jotain voi päätellä.

Mutta kyllä paikkoja vähän kolottaa. Ja taatusti huomenna vielä enemmän. Mutta se on sen ajan murhe :)

- Lilli -

2 kommenttia

Impinainen78

20.5.2007 14:54

Heh. Me just täällä maalausväen kanssa naureskeltiin, että varmaan moni olis innokas tulemaan maalaustalkoisiin, koska se on niin rentouttavaa touhua :)

Cityläisille maalausmiitti...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus