Baarista kylpyyn

  • haluantreffeillenot

Olin juhlimassa firman pippaloissa. Ilta oli tylsä ja ihmiset katosivat pikkuhiljaa tanssilattialta. Olin ärsyyntynyt, koska pitkään aikaan minulla ei ole ollut mitään säpinää. Katselin ympärilleni ja toivottomalta näytti. Suuntasin narikkaan. Siinä oli söpö mies. Moi. Hän sanoi ja katoi minua päästä varpaisiin. Moi moi. Vastasin. Otin takkini ja vilkaisin miestä uudelleen. Ei huono. Totesin. Anteeksi mitä? Mies kysyi. Niin, että ei huono. Toistin ja silmäilin miestä. Mies ei ehtinyt vastata mitään, kun jatkoin jo lausettani. Kuulepas sä lähdet nyt mun mukaan! Sanoin ja tartuin miehen takkiin. Jaha. Mies sönkötti ja suuntasimme hissiin.
Katselin miestä, hän oli minua jokusen vuoden nuorempi, mutta ihan sama. Halusin nyt vain säpinää. Pian olimme luonani ja suutelimme eteisessä. Kohta olimme jo sängyssä. Olin laskuhumalassa ja väsynyt, niin oli mieskin. Seksi ei oikein sujunut. Hohoijaa, eiköhän tää ollut nyt tässä. Puuskahdin ja kiemurtelin pois miehen alta. Eiku yritetään vielä. Mies sanoi. En mä jaksa enää mua väsyttää, eikä tollanen puolilörpällä munalla tökkiminen kiihota yhtään sen enempää. Totesin ja käänsin selkäni miehelle. Mies yritti vielä, mutta työnsin hänet pois. Muistin juuri miksi en harrasta seksiä kännissä baarin jälkeen.

Hetken makasimme vierekkäin hiljaa. Olin jo nukahtamassa, kun mies nousi. Mä meen nyt kylpyyn! Sullahan oli tuolla kylpyamme. Hän sanoi. Mitä vittua? Vastasin ja nostin päätäni. Siis oletko nyt ihan tosissasi? Kysyin. Joo. Mies vastasi. Hetken kuluttua kylppäristä kuului veden kohinaa. Ei helvetti, se meni oikeesti kylpyyn! Mietin. Mikä tyyppi! Melkein jo alkoi naurattaan. Hetken kuluttua menin kylppärin oven taakse ja koputin oveen. Mitä sä teet siellä? Kysyin. Pelaan kännykällä ja olen kylvyssä! Mies vastasi. Vittu sä oot outo! Vastasin. Kuuntelin hetken. Ei mitään vastausta. Mä menen nyt nukkumaan ja sä voit sit häipyä sen kylpemisen jälkeen. Huikkasin oven läpi.

Menin takaisin sänkyyn ja vedin peiton päälle. Mies oli ainakin tunnin kylppärissä. Ovi kolahti ja mies tuli pois kylvystä. Hän tuli makuuhuoneeseen etsimään vaatteitaan. En sanonut sanaakaan. Katselin, kun hän puki päälleen ja meni eteiseen. Kohta ovi kolahti, mies lähti. Johan oli baaripoka! Mietin, kyllä huomenna tytöt nauraa, kun kerron. Nukahdin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus