Ensitreffit sairaalassa

  • haluantreffeillenot

Olin ladannut puhelimeeni Tinderin. Koska olin kuullut kavereilta että sieltä voi löytyä kaikenlaisia helmiä. Olin hieman kyynikko, mutta kerta asuin uudessa maassa ja tottakai sinkkunainen sinkkumiestä välillä vierelleen kaipaa, sitä en kiellä. Otin Tinderiä sarvista ja aloin pläräämään!
Paljonhan sieltä kaikenlaisia nappisilmäsöpöliinejä löytyi, mutta yksi herra Alealejandroo oli ylitse muiden. Painoin sydäntä ja booom "it's a match". Huikeeta.

Alettiin välittömästi kirjoittelemaan niitä näitä ja aika nopeasti herra pyysi numeroani, että voitaisiin helpommin kirjoitella whatsapissa. Pian selvisi, että hän asuu Jenkeissä ja on ainoastaan Espanjassa lomalla isänsä luona ja tyyliin oli lähdössä samana iltana. Sanoi tosin palaavansa kuukauden päästä takaisin ja niinpä kuukauden päivät ennen The päivää näpyteltiin päivät läpeensä.
Treffipäivä viimein koitti ja Alealejandroo tuli minua autolla noutamaan ja olimme päättäneet mennä espanjalaisittain tapaksille. Huokaisin helpotuksesta, että nämä treffit vaikuttaa mukavan normaaleilta ja so far so good. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa sillä. Kun tapaksemme olivat loppuvaiheessa treffiseuralaiseni kertoi, että hänen serkkunsa pieni lapsi on todella sairas ja serkun vaimo perheineen on sairaalassa ja heille täytyisi viedä ruokaa. Siis MEIDÄN täytyisi. Tässä vaiheessakaan ei minulla hälytyskellot soinut vaan ajattelin, että no eiiii paha rasti. Että mehän vaan viiään ne ruoat sinne ja lähetään jatkamaan deittejä. Mutta. Koska Espanja. Ei. Tämä ei todellakaan mennyt niin.

Pääsimme sairaalaan ruokien kanssa ja siellä oli sellasta latinosuper"mummoa" ja latinokaunotarta ja muksua vastassa että ohhoi. Siihen sitten Alealejandro istutti mut toisella sairaalapedille istumaan ja en tuolloin ymmärtänyt juuri ollenkaan espanjaa. Voin sanoa, ettei mitään kuumottavampaa ollut kuin se, että serkun vaimon äiti tulee puristamaan minua poskista ja kertoo kuinka olen kaunis kuin nukke. Oh, how nice - not! Sairaalassa vierähti sitten palttiarallaa tunti. Sitten alettiin laittamaan kamoja kasaan ja kuulemma mummo a.ka. latinosuper"mummo" ja serkun vanhempi lapsi lähtevät mukaan. Olimme siis menossa serkun asunnolle. Luulin, että me jatkamme sieltä matkaa kun viiään sukulaiset sinne, mutta koska siesta-aika on näille kavereille pyhä asia, totesi A että nyt on päiväuniaika. (mitä vittua täällä tapahtuu! muuta en oikeastaan pystynyt kelaamaan)
Siinä sitten kivasti mentiin päikkäreille, toki ensin saatettiin harrastaa jotain mitä mummo ei nähnyt mutta jollakin tapaahan sitä pitää rentoutua nukkumisfiilikseen. Varsinkin, koska meikäläisestä päikkärit on homojen ja vauvojen hommaa!

Rentouttavien päiväunien jälkeen vihdoin lähdimme jatkamaan matkaa, Ilman sukulaisia. Taas kerran ruokailua ja yllätyksenä oli, että mennään katsomaan Alealejandron serkun (on jalkapalloilija Malaga C.F:ssä) peliä Malagaan. Harmi kun herra A:lta oli jäänyt vissiin rekisteröimättä se fakta, kun kerroin vihaavani jalkapalloa. Eipä siinä. Luojan kiitos oltiin vippiaitiossa niin sai ees ilmasta ruokaa ja punkkua. Meikäläinen tais roikkua enemmän punkkupullossa kiinni kun herra Alealejandrossa.

Viimeistäänkin se kertoi näin käyneet kun paluumatkalla nukahdin (sammuin) autoon.

Download Tinder,
it's fun, they said.
Well, it's not

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus