Kuumat deidit museossa

  • haluantreffeillenot

Olin kirjoitellut itseäni vanhemman miehen kanssa. Hän ehdotti tapaamista museoon. Aika outo treffipaikka mietin, mutta toisaalta olin kertonut hänelle rakastavani kulttuuria ja nykytaidetta. Treffit hieman jännittivät. Tiesin hänen olevan minua reilu 10 vuotta vanhempi, mutta kuvassa hän oli komea. Pohdin, oliko kuva tuore vai vanha. Saavuin museon ovista sisälle. Olimme sopineet tapaamisen narikkaan. Sydämeni pamppaili. Viestimme olivat olleet kovin kiihkeitä. Olin pukeutunut vaaleaan puuvillamekkoon ja korokepohjakenkiin. Aamulla oli niin kiire, että unohdin pikkuhousut. Mies seisoi naulakoilla. Hän oli pitkä ja tumma, kuten kuvissa. Sydämeni hakkasi lujemmin. Kävelin lähemmäksi, pian mies kääntyi ja katsoi minua. Hei, hän hymyili. Hei, hymyilin takaisin. Hän oli komeampi kuin kuvissa. Kuvat olivat olleet tuoreita. Ei hän näyttänyt niin vanhalta, kun sanoi olevansa.

Lähdimme museokierrokselle. Hän laittoi kätensä vyörtärölleni, kun kävelimme hiljalleen. Minua kuumotti. Hän puhui soljuvasti ja kertoi maalauksista. Nyökyttelin ja vilkuilin häntä samalla sivusilmällä. Museo oli valtava ja mietin kierrämmekö tosiaan tämän kaiken läpi. Yhtäkkiä hän vetäisi minut suuren maalauksen taakse ja suuteli kiihkeästi. Olin kuin sulaa vahaa, kun hän painautui minua vasten. Tunsin hänet itseäni vasten ja kuumotus sisälläni kasvoi. Hänen kätensä hapuili lyhyen helmani alle. Ainiin ne pikkuhousut! Muistin. Hän huomasi asian nopeasti ja tuntui vain innostuvan. Olin himosta ja jännityksestä suunnitaltani. En ollut ikinä edes suudellut itseäni reilusti vanhempaa miestä. Kuulimme askelia hän lopetti salamana ja veti minut pois maalauksen takaa. Se oli vahtimestari. Vavahdin hieman ja aloin miettimään, mitä olisi käynyt, jos vahtimestari olisi nähnyt puuhamme. Jatkoimme kierrosta verkkaiseen tahtiin. Nyt hänen kätensä oli nyt tiukemmin vyötörölläni. Tunsin hänen hengityksensä korvassani, kun hän kertoili minulle taiteilijoista. Tunsin kuinka poskeni punottivat. Mies varmasti huomasi sen tai ainakin aisti poltteen minussa. Kierros läheni loppuaan. Olimme kävelleet alakertaan, jossa sijaitsivat wc:t. Museo oli autio, olihan keskipäivä. Yhtäkkiä hän veti minut mukanaan vessaan ja lukitsi oven. Olin jännittinyt ja sydämeni hakkasi tuhatta. Mitä nyt tapahtuu!? Mietin kuumeisesti. Enhän tiedä tuosta miehestä kuin etunimen ja iän ja hän minusta vain nimimerkkini ja ikäni! Pelko ja jännitys pyyhkäisivät ylitse, kun hän tuli suutelemaan minua. Tällä kertaa kiihkeämmin. Hän otti minua vyötäisiltä nostaen minut lavuaarin reunalle. Olin reisille asti märkä ja kiihotus vain kasvoi jännityksen myötä. Huomasin kuinka hänkin hengitti kiihkeästi.

Hän nosti helmaani ja hyväili minua. Purin huuliani, etten voihkisi liian lujaa. Jotenkin hän vain tiesi mistä pidän, vaikka en sitä ollut ääneen sanonut. Käteni hapuili hänen housujaan. Hän avasi ne nopeasti ja katsoi hetken minua. Suljin silmäni ja työnnyin eteenpäin. Kohta hän oli jo sisälläni. Nautin täysillä jokaisesta sekunnista. En kestänyt enää, vaan huusin. Hän laittoi käden suulleni ja tuli pian itsekkin karjahtaen. Hetken halasimme toisiamme. Päässäni ei liikkunut mitään. Hän suuteli minua pitkään ja hartaasti silittäen poskeani. Mitä juuri äskön tapahtui!? Mietin, kun pyyhin hikeä otsaltani. Siistyidyimme ja hän avasi oven. Tule, hän sanoi ojentaen kätensä. Lähdimme vessasta kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oli mukava tavata, hän kuiskasi korvaani ja antoi poskisuudelman. Niin oli. Hymyilin. Lähdimme erisuuntiin. Hän sanoi menevänsä takaisin töihin. Minulla olisi vielä luento, mutta taidan jättää sen väliin mietin kävellessäni kotia kohti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus